"Câinii" stau bine cu Sănătatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut cu 4-0 de amatorii din Cluj Singura echipă din liga a treia ajunsă în optimile Cupei nu a reuşit să reziste în faţa

Dinamo s-a calificat în sferturile Cupei României după ce a trecut cu 4-0 de amatorii din Cluj

Singura echipă din liga a treia ajunsă în optimile Cupei nu a reuşit să reziste în faţa dinamoviştilor decât 30 de minute. Dar, în această perioadă, taximetristul Zah s-a lipit perfect de Liviu Ganea, iar şomerul Kis i-a făcut zile fripte lui Opriţa.

Mai mult, şutul unui alt taximetrist, Gabor, din minutul 14, a trecut puţin peste poarta lui Romanovs. De aici echilibrul s-a rupt, kilogramele în plus ale gazdelor spunându-şi cuvântul.

Boştină a marcat, simplu, pentru 1-0, iar oaspeţii au intrat mai liniştiţi la cabine. Imediat după pauză, oamenii lui Ţălnar s-au dezlănţuit şi au mai înscris de trei ori, prin Chiacu, Bratu şi Păun, şi au consfinţit calificarea în sferturile de finală.

Imediat după fluierul final, bucureştenii i-au felicitat pe jucătorii de la Sănătatea pentru jocul prestat, în timp ce un spectaculos foc de artificii îi încânta pe spectatori. "Echipa mea a jucat bine astăzi, mai ales că cele patru goluri le-am luat pe greşeli individuale. Suntem foarte mulţumiţi că am ajuns până în această fază a competiţiei şi ne gândim să repetăm performanţa şi în sezonul următor", a spus preşedintele-jucător Aurelian Ghişă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite