"Câinii", show la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eşecul din etapa trecută, în faţa Vasluiului, Dinamo a făcut scor în faţa Ceahlăului Reuşitele cuplului N&D şi golul lui Cristea au asigurat o victorie la scor de forfait a

După eşecul din etapa trecută, în faţa Vasluiului, Dinamo a făcut scor în faţa Ceahlăului

Reuşitele cuplului N&D şi golul lui Cristea au asigurat o victorie la scor de forfait a lui Dinamo în deplasarea de la Piatra Neamţ. Veniţi după o umilinţă în faţa Vasluiului, alb-roşii nu mai aveau voie să facă încă un pas greşit în campionat.

După un început de joc echilibrat, dinamoviştii au deschis scorul printr-o execuţie spectaculoasă cu capul a lui Claudiu Niculescu, care l-a lăsat spectator pe Cătălin Mulţescu. Moldovenii s-au aruncat în atac încă din primele minute ale reprizei secunde, lucru ce le-a fost în cele din urmă fatal. Speculând din plin spaţiile goale din apărarea Ceahlăului, alb-roşii s-au desprins în minutul 52 prin Dănciulescu, care a înscris pe sub portarul advers.

În faza premergătoare golului, Danciu-gol a plecat însă dintr-o uşoară poziţie de ofsaid. Adrian Cristea a închis tabela cu o reluare simplă din interiorul careului. Astfel, Dinamo izbuteşte o victorie la scor la Piatra Neamţ şi se pregăteşte de marea confruntare cu Lazio din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite