"Câinii" sar la gâtul Jandarmeriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia de Disciplină a LPF trebuia să analizeze datele de la meciul FC Naţional Dinamo, pe baza raportului Jandarmeriei, dar a scos cazul de pe ordinea de zi deoarece clubul din ştefan cel Mare

Comisia de Disciplină a LPF trebuia să analizeze datele de la meciul FC Naţional Dinamo, pe baza raportului Jandarmeriei, dar a scos cazul de pe ordinea de zi deoarece clubul din ştefan cel Mare a făcut un memoriu prin care a catalogat drept abuz raportul acestei instituţii.
"Este ciudat ce au făcut cei de la Jandarmerie. Adică eu te plătesc pe tine, jandarm, ca să-mi păzeşti casa. Intră hoţul, iar tu îmi spui că în minutul 5 a furat ceva, în minutul 10 a luat altceva şi tu nu faci nimic", a comentat, cu ironie, directorul sportiv al FC Dinamo, Constantin Dănilescu, despre raportul Jandarmeriei care cuprindea scandările triviale ale suporterilor din ştefan cel Mare. "Ei nu sunt o instituţie de monitorizare, ci de dat sancţiuni. Aşa, mai bine angajăm un crainic care să reproducă ceea ce strigă fanii", a adăugat şi managerul sportiv Petre Buduru. "Nu puteam să amendez 5.000 de suporteri care scandau injurii. Eu sunt om al legii şi nu sunt împotriva nimănui. Nu am cerut depunctarea clubului Dinamo. Asemenea rapoarte către LPF şi FRF le vom face şi la meciurile Stelei sau ale Rapidului, dacă va fi necesar", a replicat şeful Jandarmeriei, Daniel Georgescu. În ajutorul Jandarmeriei Române a sărit şi reprezentantul în ţara noastră al omologilor din Franţa, Francois Despres. "Problema aici, şi nu înţeleg de ce, este că echipele, cluburile, nu doresc să-şi asume responsabilitatea. Trebuie fermitate, altfel se ajunge la război civil. Incredibil, nu vedeţi cazul lui Mihai Stoica. Cum să ceri suporterilor să facă ceva, când oficialii se comportă aşa. La noi, liga şi federaţia fac curăţenie, nu se ajunge la rapoarte ale Jandarmeriei", a declarat francezul, care are la activ foarte multe meciuri de mare risc, între Paris Saint-Germain şi Olympique Marseille.

Gaev, în pericol
Oficialii dinamovişti au cerut la LPF suspendarea lui Vladimir Gaev, pe motiv că portarul nu s-a mai prezentat la echipă la începutul perioadei de pregătire.
"L-am aşteptat, dar nu s-a mai prezentat la noi. ţinând cont că mai avea şase luni de contract cu Dinamo, am cerut suspendarea jucătorului", a spus directorul sportiv Constantin Dănilescu. Gaev a evoluat pentru ultima oară în tricoul alb-roşu în partida cu Rapid, din Giuleşti, pierdută de Dinamo cu scorul de 0-3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite