"Câinii" s-au rugat la Vatican

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii antrenaţi de Mircea Rednic au primit ieri liber doar o oră şi s-au plimbat prin Piaţa San Pietro. Dinamoviştii au implorat divinitatea pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

Elevii antrenaţi de Mircea Rednic au primit ieri liber doar o oră şi s-au plimbat prin Piaţa San Pietro. Dinamoviştii au implorat divinitatea pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor

Roş-albii şi-au dorit foarte mult să viziteze Vaticanul, însă sutele de persoane care stăteau la coadă pentru a cumpăra un bilet i-au făcut să nu mai spere că vor ajunge înăuntru. Pentru ei a intervenit preparatorul fizic Marco Oneta, care i-a rugat pe carabinierii aflaţi la ieşirea din Vatican să le permită fotbaliştilor intrarea pe la zona VIP.

Oamenii de ordine nu numai că au răspuns afirmativ, ci şi-au şi arătat dorinţa ca Dinamo să marcheze contra lui Lazio cel puţin trei goluri. Ei au explicat că sunt fanii rivalei AS Roma şi că vor susţine echipa română.
Astfel, vizita "câinilor" prin Vatican nu a durat mai mult de jumătate de oră, la ieşire jucătorii arătându-se impresionaţi de cele văzute. "Sunt la Vatican pentru prima dată şi cu prima ocazie voi veni aici în vacanţă. Sunt multe locuri frumoase de vizitat. M-am rugat pentru calificare, familie, prieteni, sănătate", a declarat Ropotan.

La rândul său, atacantul Claudiu Niculescu, care mai vizitase în trecut Vaticanul, a ţinut să menţioneze că "este un loc de care nu mă satur niciodată să-l văd". Jucătorul a fost completat de colegul său Flavius Stoican: "Interiorul este impresionant. Am văzut balconul de unde vorbeşte Papa". În timp ce fostul fotbalist al lui Şahtior vorbea, un fan român s-a apropiat de el şi l-a întrebat ironic dacă la meciul cu Ceahlăul Dinamo a fost echipa care a marcat trei goluri sau formaţia moldoveană a fost cea care le-a făcut cadou campioanei. "Dacă învingem şi trecem de Lazio, voi continua la Dinamo.

Vreţi să ştiţi ce se întâmplă dacă nu mergem mai departe? Nu e niciun pericol să plec sau să fiu dat afară", a declarat antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, luni seară, în cadrul unei conferinţe de presă. Mircea Rednic a mai spus că, în cazul unui eşec contra italienilor, jucătorii săi vor putea spune că i-a eliminat Lazio, şi nu o echipă oarecare: "Dacă vom fi eliminaţi de Lazio, vom putea spune că ne-a scos o echipă de talia lui Lazio. Iar dacă nu o să câştigăm, nu vor răspunde jucătorii, ci eu, pentru că aşa se întâmplă în România".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite