Câinii roşii şi-au pierdut speranţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria nefastă de rezultate i-au făcut pe dinamovişti să recunoască faptul că nu mai au şanse la titlu. Romeo Surdu a executat un corner de pe partea stângă, iar Vasile Jula a marcat cu o

Seria nefastă de rezultate i-au făcut pe dinamovişti să recunoască faptul că nu mai au şanse la titlu.
Romeo Surdu a executat un corner de pe partea stângă, iar Vasile Jula a marcat cu o lovitură de cap, de la zece metri. Era abia minutul 49 al meciului CFR Cluj - Dinamo, dar, până la final, elevii lui Florin Marin nu au reuşit să modifice scorul de pe tabela de marcaj. În urma acestui rezultat, Dinamo a ajuns la trei înfrângeri în numai nouă partide, iar şefii din ştefan cel Mare au recunoscut că echipa nu mai are şanse să câştige titlul.
"Dinamo mai are şanse mici, minime, să câştige campionatul. Sperăm să jucăm totuşi în cupele europene. E normal ca jucătorii să fie debusolaţi, din cauza faptului că au avut mai multe conduceri tehnice", a explicat Florin Marin, care a fost completat de Ianis Zicu.
"Nu merităm anul acesta campionatul. Felicitări Stelei şi Rapidului", a spus jucătorul la întoarcerea de la Cluj. Mai mult, după meci, Gigi Neţoiu a declarat că Dinamo are nevoie de un antrenor cum a fost Ioan Andone. Actualul tehnician nu a dorit să comenteze afirmaţia oficialului. "E treaba lor, ei sunt acţionari şi trebuie să decidă cine antrenează echipa. Eu am un contract pe care vreau să-l respect", a subliniat "Flocea".

Andone zice că rămâne în Cipru
Într-o conferinţă de presă a clubului Omonia Nicosia, Ioan Andone, fostul antrenor al alb-roşilor, a anunţat că nu se întoarce la Dinamo. "Am un contract cu Omonia pe încă un an şi sunt genul de persoană care a învăţat să-şi respecte semănătura. De trei luni am aflat de intereseul lui Dinamo pentru mine, dar răspunsul meu l-am dat când mi-am prelungit contractul cu Omonia pentru încă un an", a spus "Fălcosul". De altfel, nici fanii nu îl sfătuiesc pe fostul antrenor să se întoarcă. "De ce să vină la Dinamo, ca să se certe iar cu acţionarii? Nici eu, în locul lui, nu aş veni cu jigodiile astea în conducere. Când pleacă ei… pe urmă se schimbă treaba", a scris "apercele79" pe unul dintre site-urile suporterilor dinamovişti. În aceste condiţii, varianta Cristiano Bergodi pare tot mai plauzibilă, italianul având contract cu FC Naţional pentru o perioadă de numai şapte luni, acesta urmând să expire la jumătatea lunii mai.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite