"Cainii rosii", in razboi cu "lupii galbeni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astazi au loc sapte partide contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei. Cea mai interesanta intalnire se anunta a fi cea de la Otopeni, acolo unde detinatoarea trofeului, Dinamo,

Astazi au loc sapte partide contand pentru optimile de finala ale Cupei Romaniei.
Cea mai interesanta intalnire se anunta a fi cea de la Otopeni, acolo unde detinatoarea trofeului, Dinamo, infrunta Petrolul, ultima echipa din provincie care a castigat Cupa. "Cainii" nu vor putea conta in continuare pe atacantul Claudiu Niculescu, in timp ce Florentin Petre este incert. De partea cealalta, prahovenii au un sezon dezamagitor in Divizia B3, acolo unde ocupa doar locul cinci. Un alt meci tare al optimilor se anunta a fi intalnirea dintre FC National si Universitatea Craiova. Oltenii si-au propus ca obiective pentru acest sezon, pe langa promovare, si castigarea Cupei, astfel ca partida de la Mioveni se anunta un joc cu scantei. Rapidul are, teoretic, cea mai usoara misiune dintre divizionarele A, sortii desemnandu-i ca adversara, divizionara C, Cetate Suceava, in timp ce performera 16-imilor, Rapid II, cea care a eliminat Steaua din competitie, va juca impotriva Farului, la Calarasi. Optimile Cupei programeaza si un derbi moldovenesc, in care Poli Iasi da piept cu lanterna rosie din Divizia A, FC Vaslui. Antrenorul iesean Ionut Popa nu va putea conta in meciul de la Bacau pe sase titulari, dintre care Gavatorta, Mitruc si Branet au devenit indisponibili dupa partida de la Cluj. In alte doua meciuri programate astazi, FCM Bacau intalneste pe Jiul Petrosani, iar FCM Targoviste infrunta pe Poli Timisoara, echipa pentru care castigarea trofeului ar putea fi singura posibilitate de a ajunge in Cupa UEFA.

Otelul, prima echipa calificata in "sferturi"
Ieri, la Mogosoaia, s-a disputat prima partida a optimilor, intre Pandurii Targu-Jiu si Otelul Galati. "Otelarii" s-au impus cu 2-0, intr-o partida pe care au transat-o de la inceput. Danut Munteanu a deschis scorul din lovitura de pedeapsa, in minutul 17, pentru ca tot el sa inchida conturile trei minute mai tarziu, trimitand echipa de la Dunare in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. La meci au asistat 200 de spectatori, dintre care 30 de suporteri galateni si 20 veniti de la Targu Jiu. ,Ne gandim sa jucam Finala Cupei Romaniei", a declarat antrenorul galatenilor Aurel Sunda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite