"Câinii roşii" îşi fac încălzirea în Malta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 22.00, în direct pe TVR 1, Dinamo începe campania europeană în Malta, unde va da piept cu Hibernians Paola, în turul 1 preliminar al Cupei UEFA. "Câinii roşii"

În această seară, de la ora 22.00, în direct pe TVR 1, Dinamo începe campania europeană în Malta, unde va da piept cu Hibernians Paola, în turul 1 preliminar al Cupei UEFA.
"Câinii roşii" au plecat ieri dimineaţă în Malta, din lotul deplasat de Mircea Rednic lipsind Predescu şi Codreanu, accidentaţi. Pe aeroport, "Puriul" s-a declarat încrezător în şansele elevilor săi, spunând că urmăreşte doar victoria. "Nu am emoţii. Am încredere în jucători. N-o să fie uşor, pentru că am văzut că în meciurile de acasă joacă bine, au o istorie interesantă în cupele europene, mai ales pe teren propriu. Tratăm cu mare seriozitate şi respect această echipă. Sperăm să venim cu un rezultat care să ne ofere linişte", a spus tehnicianul, care a adăugat că îşi mai doreşte încă doi jucători pentru a putea face faţă unui sezon care se anunţă încărcat. "Deocamdată am doar 21 de jucători şi e un lot prea mic pentru sezonul care urmează. Dacă e nevoie, s-ar putea să vină nişte fotbalişti chiar după acest meci. Suntem în discuţii cu doi fotbalişti. Vreau cel puţin 25 de jucători, plus încă 2-3 tineri care vor veni şi se vor pregăti cu echipa", a afirmat Mircea Rednic. Din delegaţia dinamovistă mai fac parte acţionarii Cristi Borcea şi Vasile Turcu, administratorul-delegat Cornel Dinu şi directorul sportiv Constantin Dănilescu.
Dacă Vasile Turcu a fost interesat mai mult de meciul de astăzi şi a avertizat că "Dinamo a avut întotdeauna probleme cu echipele mici", Cristi Borcea nu a pierdut ocazia de a ironiza rivalele la titlu, Steaua şi Rapid. "Nu ne interesează Steaua şi Rapid. Dinamo, de la început, a fost echipa care a dus trena şi cu siguranţă anul acesta le va fi greu celorlalte echipe să se ţină după ea. Oricum, cred că în acest an lupta pentru campionat se va da între cinci echipe. Iar aici includ CFR Cluj şi Poli Timişoara", a spus oficialul dinamovist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite