"Câinii" au muşcat de două ori "Pandurii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cred că parcursul bun al Rapidului şi al Stelei ne poate avantaja pe noi, din punct de vedere al oboselii jucătorilor adverşi, pentru că există metode rapide de refacere după efort", a declarat

cred că parcursul bun al Rapidului şi al Stelei ne poate avantaja pe noi, din punct de vedere al oboselii jucătorilor adverşi, pentru că există metode rapide de refacere după efort", a declarat Ion Marin. "Am redevenit echipa de care Dinamo are nevoie pentru a fi pe locul întâi", a întărit spusele antrenorului căpitanul Florentin Petre. "Important este că suntem pe primul loc şi Steaua şi Rapid trebuie să câştige ca să ne ajungă", a adăugat directorul general al lui Dinamo, Gigi Neţoiu.

Hizo şi Neţoiu, contestaţi
De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Viorel Hizo, a declarat că diferenţa a fost făcută de valoarea şi de experienţa net superioare în favoarea lui Dinamo. "Ce să mai spun despre Florentin Petre dacă are mai multe jocuri în Divizia A decât tot lotul meu de 22 de fotbalişti. Am făcut un joc bun, dar suferim la finalizare", a precizat Dulăul. Antrenorul gorjenilor a intrat în vizorul spectatorilor din Tg. Jiu care l-au contestat pentru înlocuirea unuia dintre cei mai buni jucători olteni, Armel Disney, schimbat în minutul 72 cu Adrian Popescu. Nu a fost singurul, Gigi Neţoiu având parte de un tratament şi mai urât, fanii neuitând perioada petrecută de acesta la Universitatea Craiova. "Ai venit să ne furi, javro!", au spus spectatorii de la tribuna I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite