Câinii cu colţi de lemn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei puncte pierdute cu Rapid i-au făcut pe oficialii roş-albilor să recunoască faptul că CFR este tot mai aproape de titlu. Soarta lui Zenga depinde de rezultatul derby-ului cu Steaua,

Cele trei puncte pierdute cu Rapid i-au făcut pe oficialii roş-albilor să recunoască faptul că CFR este tot mai aproape de titlu. Soarta lui Zenga depinde de rezultatul derby-ului cu Steaua, programat peste două săptămâni.

Înfrângerea cu Rapid doare în şoseaua Ştefan cel Mare. Deşi încearcă să-şi ascundă sentimentele, oficialii clubului spun că, momentan, situaţia este una liniştită. Totuşi, soarta lui Zenga pare legată de soarta derby-ului cu Steaua, din etapa viitoare. Fericit pentru cele trei puncte, Copos a avut parte şi de nemulţumiri din cauza fanilor.

"Zenga este antrenor la Dinamo, cel puţin până în iarnă. Atunci, ne vom aşeza la masă şi vom vedea dacă vom continua", a spus preşedintele executiv al "câinilor", Cristi Borcea, imediat după meci.
Italianul însă nu pare afectat de aceste discuţii, nu se gândeşte să plece de la Dinamo şi a dat de înţeles că sunt probleme în vestiar: "Nu este vorba de oboseală.

Eu ştiu ce, dar nu pot spune în faţa presei, pentru că nu e corect". Şi tehnicianul Rapidului, Mircea Renic, l-a "taxat" pe Zenga: "Mi-am dorit această victorie mai mult decât oricare alta. Era obligaţia mea, a noastră, de a apăra numele antrenorilor români".

George Copos a văzut meciul din mijlocul fanilor rapidişti şi nu a scăpat de contestări nici după victorie: "Am observat că în dese rânduri mă înjurau pe mine şi pe Mircea Rednic. De acum încolo vom face ordine şi disciplină".

Acest nou insucces al campionilor l-a adus cu picioarele pe pământ pe Borcea: "Normal că mă gândesc la titlu şi că, matematic, mai avem şanse, dar realistic vorbind, pe CFR nu are cine să o mai ajungă. Asta e!". Supăraţi peste măsură, fanii dinamovişti l-au înjurat la pauză pe Zenga, care le-a răspuns acestora cu aceeaşi monedă.

Pentru incidentele create de fani, Jandarmeria Capitalei a amendat clubul Dinamo cu 10.000 de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite