Cade şi Martin Petrov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După retragerea căpitanului Stilian Petrov, selecţionerul bulgar Hristo Stoicikov se confruntă cu noi probleme. Celălalt Petrov al naţionalei Bulgariei, Martin, s-a accidentat grav la glezna

După retragerea căpitanului Stilian Petrov, selecţionerul bulgar Hristo Stoicikov se confruntă cu noi probleme. Celălalt Petrov al naţionalei Bulgariei, Martin, s-a accidentat grav la glezna piciorului stâng în timpul partidei pe care echipa sa, Atletico Madrid, a câştigat-o în faţa lui Recreativo Huelva, scor 2-1.
Bulgarul a fost schimbat în minutul 38 al partidei, iar medicii lui Atletico se tem că accidentarea acestuia este asemănătoare cu cea a colegului său, Maxi Rodriguez, care este indisponibil pentru şase luni din cauza unei lovituri similare. Petrov va efectua astăzi ultimele analize, pentru a afla cât va dura perioada de recuperare.
La partida dintre Atletico Madrid şi Recreativo Huelva, românul Laurenţiu Roşu a fost integralist la oaspeţi, însă nu a putut evita eşecul echipei sale, venit pe fondul unei grave greşeli de arbitraj. Considerat urmaşul lui Maradona, Sergio Aguero, 18 ani, a marcat cu mâna golul victoriei pentru madrileni, reuşita fiind validată de incorect de centralul Manuel Perez Lima. De altfel, Atletico a marcat primul său gol dintr-un penalty, contestat de oaspeţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite