"CFR e zero!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Mirel Rădoi afirmă că liderul Ligii I nu există în fotbalul european. Cu trei zile înaintea meciului dintre Steaua şi CFR Cluj, Rădoi contribuie şi el la războiul declaraţiilor,

>> Mirel Rădoi afirmă că liderul Ligii I nu există în fotbalul european.

Cu trei zile înaintea meciului dintre Steaua şi CFR Cluj, Rădoi contribuie şi el la războiul declaraţiilor, supărat că oficialii clujeni au spus că steliştii vin la meci pentru a vedea echipa ardeleană.


"Stadionul a fost plin şi anul trecut, când erau pe locul trei. Nu cred că lumea vine să vadă CFR-ul, pentru că prin Europa nu au făcut nimic, ei sunt zero. În România, CFR e pe primul loc datorită unei conjuncuri, a formei slabe a echipelor din Capitală.

Ei pot fi ironici când vor realiza ceva", a precizat Rădoi care nu ştie dacă va juca: "Eu aş juca, dar antrenorul decide. Mă simt bine din punct de vedere fizic, dar rămâne de văzut dacă voi fi în formă". Rădoi spune că reacţia lui Dică la criticile patronului este justificată: "Deja ne-am obişnuit cu declaraţiile lui Gigi Becali. Dică a avut o reacţie normală, el şi-a spus părerea, nu a acuzat pe nimeni.


Căpitanul Stelei a dezvăluit că are un contract în alb, "pe viaţă" cu Steaua: "Nu cred că o să mă satur eu de Steaua, dacă nu m-am săturat în opt ani de zile".


Primă de 10.000 de euro pentru clujeni


Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a dezvăluit în cadrul emisiunii "Fanatik Show" faptul că jucătorii săi vor încasa prime de 10.000 de euro în cazul unei victorii în Ghencea. "Fotbaliştii vor avea o primă specială la meciul cu Steaua. Ne putem gândi şi la mai mult de 10.000 de euro, în funcţie de evoluţia echipei".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite