CFR se distanţează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujul lui Andone a rămas neînvins şi după deplasarea de la Vaslui, reuşind să se impună în faţa moldovenilor cu 2-0 Cu Dorinel Munteanu doar pe banca tehnică, gazdele au început

Clujul lui Andone a rămas neînvins şi după deplasarea de la Vaslui, reuşind să se impună în faţa moldovenilor cu 2-0

Cu Dorinel Munteanu doar pe banca tehnică, gazdele au început jocul în forţă şi i-au masat pe clujeni în propria jumătate de teren.

Din păcate pentru gazde, dominarea nu s-a concretizat şi pe tabela de marcaj.

Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize, Culio a interceptat o minge pe partea dreaptă, i-a centrat lui Trică, iar acesta a marcat, după ce, în prealabil, mingea a lovit ambele bare laterale ale porţii apărate de Hăisan. Partea a doua a început la fel ca şi prima, cu Vasluiul în atac. Dar şutul lui Jovanovic şi capul lui Ljubinkovic au trecut de puţin pe lângă poartă.

Clujul închide practic meciul în minutul 73, Culio majorând scorul după un şut de la 18 metri. Trei minute mai târziu, oaspeţii au rămas în 10, Culio primind al doilea cartonaş galben pentru că a intrat pe teren după ce a primit îngrijiri medicale, fără a avea însă permisiunea centralului Bogaciu.

În ultimul minut de joc, gazdele au solicitat penalty la intervenţia portarului Nuno Claro asupra lui Mardare, dar centralul a lăsat jocul să continue. Aceasta este prima înfrângere a Vasluiului după mai bine de un an pe teren propriu, mai exact de pe 15 septembrie 2006, atunci când vasluienii au pierdut partida cu Dinamo, scor 1-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite