CFR aruncă o echipă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României îşi permite luxul de a pune pe liber jucători care ar putea alcătui o formaţie redutabilă în Liga 1 "Unsprezecele refuzaţilor" de la CFR Cluj are vedete ca Dorsin,

Campioana României îşi permite luxul de a pune pe liber jucători care ar putea alcătui o formaţie redutabilă în Liga 1

"Unsprezecele refuzaţilor" de la CFR Cluj are vedete ca Dorsin, Sandberg sau Pedro Oliveira. Cei care nu au oferte vor fi trimişi la a doua echipă sau împrumutaţi.

Politica de transferuri a campioanei României a făcut ca în această vară lotul lui Ioan Andone să cuprindă aproape 50 de jucători, aici fiind şi fotbaliştii care au revenit la club după împrumut. În acest context, tehnicianul CFR-ului a fost nevoit să renunţe la o întreagă echipă de 11 jucători, plus 7 rezerve!

Printre cei care nu au mai intrat în vederile antrenorului nu sunt doar jucători români, ci şi "stranieri", pentru unii dintre ei plătindu-se sume piperate la sosirea în "Gruia". Este cazul suedezului Dorsin, transferat la FC Moscova, sau cel al conaţionalului său, Sandberg, care s-ar putea întoarce la AIK Stockholm.

De asemenea, portughezii Fredy, Amoreirinha şi Pedro Oliveira, nigerianul Ogbonna sau moldoveanul Frunză, jucători care ar putea evolua fără probleme la orice echipă din Liga 1, nu şi-au mai găsit locul la CFR.

Concurenţa e atât de mare încât s-a renunţat şi la Adrian Anca, simbolul echipei şi artizanul promovării "feroviarilor" în primul eşalon, în 2004, când a marcat 24 de goluri.

30 de jucători pe 18 locuri

Aflat în acest moment cu echipa în al doilea cantonament al verii, la Abtenau (Austria), Andone va avea mari probleme în alcătuirea primului echipei, în condiţiile în care lotul deplasat cuprinde 29 de jucători, cărora li se va alătura şi ivorianul Yossouf Kone, la finalul lunii iulie.

Astfel, chiar dacă politica clubului este una generoasă, fotbaliştii luând prime de joc chiar dacă nu sunt în lotul de 18 la meciurile din Liga 1, lui "Ando" îi va fi extrem de greu să gestioneze situaţia celor 12 fotbalişti care nu vor prinde lotul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite