La CFR Cluj sunt 19 jucători străini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul transferurilor exotice la formaţia antrenată de Ioan Andone creşte de la o zi la alta. Deocamdată, gruparea patronată de Arpad Pazskany deţine un record neegalat în Liga 1 CFR

Numărul transferurilor exotice la formaţia antrenată de Ioan Andone creşte de la o zi la alta. Deocamdată, gruparea patronată de Arpad Pazskany deţine un record neegalat în Liga 1

CFR Cluj a devenit un Arsenal al României. Asemenea echipei londoneze, clujenii ar putea alinia oricând un prim 11 fără niciun român, lotul echipei din Gruia fiind populat de portughezi, brazilieni, argentinieni, dar şi din reprezentanţi ai fotbalului suedez sau nigerian.

Cel mai preţios import pare a fi portughezul Eurípedes Daniel Adao "Amoreirinha", singurul jucător din Liga I prezent la Campionatul European U21 recent încheiat. Pentru fostul fundaş al Benficăi, CFR a plătit nu mai puţin de un milion de euro, o sumă imensă pentru piaţa transferurilor din România. Tot pentru linia defensivă a fost adus şi suedezul Niklas Sanberg, de la AIK Stockholm.

Lusitanii sunt zece la trupa lui Ando

În vârstă de 28 de ani, fundaşul de 1.80 metri era unul dintre căpitanii echipei suedeze, însă a declarat că ocazia de a juca în Cupa UEFA l-a determinat să vină în România. Pe lângă cei doi, la Cluj au mai ajuns fotbalişti din Franţa, Brazilia, Moldova, Bolivia şi Nigeria, însă nu e nicio îndoială că Portugalia este la putere. Zece jucători lusitani stau la dispoziţia lui Ioan Andone, aceştia fiind aduşi graţie relaţiilor bune pe care clubul le are în fotbalul portughez.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite