CFR Cluj: Bucurie măsurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

SEVER Ioan Andone nu şi-a lăsat jucătorii să sărbătorească peste măsură cucerirea titlului. El i-a trimis la culcare chiar la miezul nopţii Fotbaliştii "ceferişti" au celebrat

SEVER Ioan Andone nu şi-a lăsat jucătorii să sărbătorească peste măsură cucerirea titlului. El i-a trimis la culcare chiar la miezul nopţii

Fotbaliştii "ceferişti" au celebrat cucerirea titlului alături de fani, iar preşedintele Iuliu Mureşan şi-a respectat promisiunea şi s-a tuns la zero.

După victoria obţinută pe terenul rivalei de moarte, jucătorii şi stafful lui CFR Cluj au fost luaţi de o dubă a Jandarmeriei, care i-a dus la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", acolo unde erau aşteptaţi de peste 8.000 de fani în delir. Aceştia au trăit meciul cu o intensitate comparabilă cu fotbaliştii, prin intermediul celor trei ecrane-gigant instalate pe stadion. Întâmpinată de patronul Arpad Paszkany şi de preşedintele Iuliu Mureşan, care au urmărit şi ei meciul cu sufletul la gură, la aceleaşi ecrane, trupa lui Andone a intrat pe gazon direct printre schelele înălţate la noua tribună.

Tony, şofer pe tractor

Imediat, şampania a început să curgă în valuri, Tony s-a suit pe un tractor de tuns iarba şi a pornit într-o cursă de urmărire a lui Manuel Jose, aflat la volanul maşinuţei folosite la accidentările din timpul meciurilor. După câteva minute, a urmat nebunia generală. Fanii au profitat de indulgenţa oamenilor de ordine şi au năvălit pe teren, unde i-au acoperit de îmbrăţişări şi săruturi pe cei care au înfăptuit un adevărat miracol aducând titlul la Cluj. Cei mai curajoşi nu s-au lăsat până nu şi-au făcut poze alături de fotbalişti, care au rezistat cu greu asalturilor.

Sărbătoarea a continuat la "La Liga", localul patronului Paszkany. Însoţiţi de familii, fotbaliştii au dansat alături de fani, dar şi de preşedintele Mureşan şi soţia acestuia. Cheful s-a spart însă la miezul nopţii, atunci când Andone şi-a trimis elevii la culcare. "Gata, băieţi, ne aşteaptă sâmbătă un meci foarte greu cu Urziceniul. Ar fi păcat să nu reuşim eventul, aşa că, în pat, toată lumea!", a ordonat "Ando".

Mureşan, tuns la zero

Preşedintele "feroviarilor" a fost nevoit să-şi ţină promisiunea făcută în iarnă jucătorilor, aceea de a se tunde la zero dacă CFR Cluj va lua titlul. Tony, specialistul vestiarului în tunsori, a fost cel care şi-a asumat sarcina de a-l lăsa fără păr pe Mureşan şi s-a achitat de sarcină în uralele coechipierilor. "Asta e, n-am avut ce face, promisiunea e promisiune", s-a resemnat bossul "ceferist".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite