Buzăul, la un punct de fericire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gloria are nevoie de un egal în ultima etapă a Ligii II pentru a reveni, după 20 de ani, în prima divizie Dacă Delta Tulcea şi Universitatea Cluj sunt deja promovate, pentru locul doi în

Gloria are nevoie de un egal în ultima etapă a Ligii II pentru a reveni, după 20 de ani, în prima divizie

Dacă Delta Tulcea şi Universitatea Cluj sunt deja promovate, pentru locul doi în cele două serii situaţia nu este încă destul de clară.

Fotbaliştii buzoieni au câştigat cu 2-1 pe terenul Dunării Galaţi şi sunt favoriţi la promovare în faţa lui Forex.

"Mai avem nevoie de un egal în partida cu Cetatea. Va fi greu pentru că şi ei trag să scape de retrogradare", a declarat antrenorul buzoienilor, Ion Viorel, care crede va rămâne la echipă şi în sezonul următor, chiar dacă echipa a fost preluată de Gigi Becali. După victoria cu 6-0 în faţa Snagovului, Delta Tulcea a obţinut promovarea, chiar dacă şansele echipei să joace în Liga I sunt foarte mici.

"Preşedintele Oţelului, Marius Stan, ne-a propus să jucăm la Galaţi, dar mai trebuie rezolvat bugetul pentru a putea încerca să primim licenţa", a declarat preşedintele tulcean Petre Marinescu. "Ceahlăul va evolua în Liga I dacă echipa dobrogeană nu obţine o derogare din partea Comitetului Executiv al FRF", a spus preşedintele de onoare al nemţenilor, Gheorghe Ştefan.

În cea de-a doua serie, CSM Rm. Vâlcea are nevoie de o victorie pe terenul lui FC Baia Mare pentru a obţine promovarea în faţa Daciei Mioveni, indiferent de rezultatul obţinut de argeşeni. În cazul în care cele două echipe sunt la egalitate de puncte, va promova Dacia, care stă mai bine la meciurile directe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite