Buzăul, la mâna oltenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima etapă din Liga I nu va decide doar campioana României, ci şi a patra formaţie retrogradată în eşalonul secund. În acest moment, Universtatea Cluj, UTA şi Dacia Mioveni sunt

Ultima etapă din Liga I nu va decide doar campioana României, ci şi a patra formaţie retrogradată în eşalonul secund. În acest moment, Universtatea Cluj, UTA şi Dacia Mioveni sunt echipele care vor merge cu siguranţă în al doilea eşalon, iar pentru salvare vor lupta Ceahlăul, Gloria Buzău şi poate chiar şi Gloria Bistriţa. Astăzi, de la ora 17.00, Bistriţa joacă cu Pandurii, Buzăul se va deplasa în Ghencea, iar Ceahlăul merge la Craiova. Dintre aceste echipe, "Steluţa" are cea mai dificilă misiune.

Dacă oamenii lui Gheorge Ştefan reuşesc şi un egal, iar Buzăul pierde, atunci elevii lui Ştefan Stoica vor lua drumul Diviziei B. De ce? Din cauza unui singur gol! În partida de la Piatra Neamţ, gazdele au câştigat cu 4-0, iar în retur s-au impus buzoienii, dar cu 4-1. Însă, dacă atât Ceahlăul, cât şi Buzăul înving, iar Bistriţa pierde, atunci oamenii lui Jean Pădureanu se vor duce în Liga a II-a din cauza rezultatelor nefavorabile înregistrate în jocurile cu "pietrenii".

"Şansele noastre depind mai mult de Craiova, pentru că sunt sigur că Steaua nu-şi va permite să scape victoria, sperând într-o minune la Cluj. Sper că Universitatea va stopa această revenire de formă a Ceahlăului din ultimele etape. Cred că, dacă mai ţinea un pic campionatul, Ceahlăul avea şanse reale la Cupa UEFA", a declarat ironic Ştefan Stoica.

Şanse de retrogradare dacă meciurile se joacă "pe bune"

Gloria Buzău 70%

Ceahlăul 29%

Gloria Bistriţa 1%

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite