Bute se bate cu Froch

0
Publicat:
Ultima actualizare:

InterBox, clubul canadian pentru care luptă Lucian Bute, a fost anunţat de International Boxing Federation (IBF) că pugilistul român îl va întâlni pe britanicul Carl Froch în următorul meci.

Vestea a fost primită cu bucurie, finalistul Super Six fiind şi adversarul pe care şi-l dorea „Mister KO" în condiţiile în care Andre Ward este accidentat.

IBF a prezentat clasamentul pe luna februarie, iar britanicul ocupă poziţia a 5-a la supermijlocie. Locurile 1 şi 2 sunt vacante, iar pe 3 şi 4 se află Edwin Rodriguez şi Arthur Abraham, însă aceştia şi-au programat deja meciuri cu alţi adversari.

Cei de la Interbox au purtat şi lunile trecute negocieri cu reprezentanţii lui Froch, însă nu s-a ajuns la niciun rezultat. Acestea vor fi reluate, cele două tabere având la dispoziţie 60 de zile pentru a se înţelege asupra aspectelor legate de meci.

Disputa ar putea avea loc fie în 14 aprilie, la Montreal, fie în mai, la Nottingham, oraşul unde s-a născut adversarul românului. Sigur este că Bute va pleca duminică în Florida, pentru un stagiu de pregătire.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite