Bulgarii se tem de Hleb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înregistrarea video a meciului România - Belarus (3-1) a constituit "manualul de dezlegare al rebusului numit Belarus" pentru naţionala Bulgariei. Fundaşul echipei Amkar Perm, Zahari

Înregistrarea video a meciului România - Belarus (3-1) a constituit "manualul de dezlegare al rebusului numit Belarus" pentru naţionala Bulgariei.

Fundaşul echipei Amkar Perm, Zahari Sirakov (29 de ani), care revine la prima echipă după o absenţă de opt ani, a mărturisit că se teme de mijlocaşul lui Arsenal, Alexandr Hleb. "Am urmărit foarte atent meciul România - Belarus. Din ce am văzut, e clar că trebuie cu orice preţ să-l oprim pe Hleb."

Atmosfera la naţionala Bulgariei se menţine destul de încordată. Vecinii noştri de la sud de Dunăre ştiu că din dubla cu Belarus au nevoie de şase puncte pentru a mai putea emite pretenţii la turneul final din Austria şi Elveţia. "Trebuie să fim foarte atenţi. Nu e necesar să jucăm frumos, ci să câştigăm şase puncte", spune starul bulgarilor, Dimităr Berbatov.

Atacantul lui Tottenham nu a dorit să răspundă la întrebări despre fostul selecţioner, Hristo Stoicikov, dovedind că pentru majoritatea internaţionalilor bulgari tema "Stoicikov" e subiect tabu. Noul selecţioner al bulgarilor, Stanimir Stoilov, a recunoscut că se teme doar de o eventuală subestimare a belaruşilor din partea propriilor elevi. Sistemul de joc favorit al lui Stoilov este un ofensiv 4-3-3 şi se pare că nu se va dezice de el nici la Minsk. "Cunoaştem jocul adversarului, este o echipă stabilă, puternică din punct de vedere fizic", a spus tehnicianul, care după dubla cu Belarus pleacă de la naţională, rămânând mai departe doar antrenor la Levski Sofia, campioana Bulgariei. "Suntem peste Belarus ca jucători şi exprimare pe teren. Trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm ambele întâlniri. Altfel suntem pierduţi", a încheiat Stoilov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite