"Bulgarii ne suflă în ceafă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu consideră că revanşa cu Slovenia (miercuri, ora 21:00) va avea alte coordonate şi spune că vecinii de la sud de Dunăre nu trebuie subestimaţi Unul dintre cei mai buni

Adrian Mutu consideră că revanşa cu Slovenia (miercuri, ora 21:00) va avea alte coordonate şi spune că vecinii de la sud de Dunăre nu trebuie subestimaţi

Unul dintre cei mai buni jucători ai tricolorilor contra Sloveniei, sâmbătă seara, Adrian Mutu, era mulţumit la finalul partidei de la Celje, scor 2-1 pentru tricolori. "Briliantul" susţine că victoria de sâmbătă nu are niciun rost dacă nu va fi dublată de încă una la Timişoara. Totuşi, atacantul Fiorentinei avertizează că, pe arena "Dan Păltinişanu", el şi colegii săi vor avea un meci mult mai greu decât cel din Slovenia.

- Adi, a fost mai greu decât v-aţi fi aşteptat?

Nu am fost surprinşi cu nimic în acest meci. Este bine că am câştigat, nu contează scorul. Mă simt bine pe primul loc deocamdată, dar mai avem de tras până la a ne îndeplini obiectivul.

- Victor Piţurcă spunea înaintea partidei de la Celje că este greu să învingi aceeaşi echipă de două ori în patru zile. Tu ce zici?

Păi, momentan am obţinut prima victorie. Mai trebuie să bifăm una. Dar va fi mai greu acum, la Timişoara, pentru că noi suntem obosiţi. În plus, şi slovenii au văzut cum jucăm şi sigur îşi vor lua măsuri de precauţie.

- "Dubla" din 2001 v-a motivat în plus acum?

Să ştiţi că da. Am simţit o motivaţie în plus şi pentru a răzbuna insuccesul din 2001, dar am jucat şi pentru cei care nu mai sunt la echipa naţională.

- Cum ai caracteriza jocul slovenilor?

Au jucat dur. Urmele atacurilor slovenilor sunt pe picioarele noastre. Important este că noi le-am arătat cine a fost mai bun.

- Se simte briza austriacă, adică Euro 2008?

Cu fiecare partidă câştigată ne apropiem calificarea de partea noastră. Tocmai de aceea subliniez că nu mai contează că am obţinut victoria la un singur gol diferenţă. Bucuria este mult prea mare.

- Cu cine ne vom bate pentru Campionatul European?

Păi, în afara Olandei, care are statutul ei, mai sunt şi bulgarii, care ne suflă în ceafă după ce am aflat că au câştigat în Belarus. Important va fi însă ce vom face noi de acum încolo.

Slovenii au jucat dur, probabil aşa o vor face şi miercuri, la Timişoara. Va fi greu, dar cred că îi vom învinge.
Adrian Mutu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite