Buga a plecat în SUA în locul lui Mazilu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de Silviu Prigoană în SUA au ajuns la Mogoşoaia, locul de cantonament al primei reprezentative. Selecţionata de fotbal a suferit doar o singură modificare, Mugurel Buga înlocuindu-l pe Ionuţ

de Silviu Prigoană în SUA au ajuns la Mogoşoaia, locul de cantonament al primei reprezentative. Selecţionata de fotbal a suferit doar o singură modificare, Mugurel Buga înlocuindu-l pe Ionuţ Mazilu, vârful rapidist alăturându-se astfel celorlalţi giuleşteni din lot: Dănuţ Coman, Valentin Bădoi, Vasile Maftei şi Daniel Niculae. Atacantul "studenţilor" fusese schimbat în minutul 20 al partidei din Regie, acuzând o întindere. "Nu mai pot pleca în SUA", a spus Mazilu imediat după partidă, fiind completat şi de antrenorul Gheorghe Mulţescu: "Trebuie să-i facem un RMN pentru a vedea ce este. Noi sperăm să putem să-l recuperăm în aceste două săptămâni de pauză". Ajuns şi el la Mogoşoaia, căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, a spus că generaţia sa nu se mai poate ridica la nivelul naţionalei conduse de Gheorghe Hagi. "Nu se va întâmpla ca echipa noastră să ajungă unde a fost Generaţia de Aur în 1994, când a participat la turneul final din SUA. Poate doar să reuşim calificări. Nu mai sunt talente", a spus Rădoi. Legat de turneul de peste Ocean, conducerea FRF este mulţumită atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Două meciuri într-o zi
"Este un turneu bine-venit pentru noi, însă obositor. Nu mergem în SUA să pierdem, pentru că rezultatele au importanţa lor şi sunt interesante", a spus Mircea Sandu, care a plecat în State împreună cu mama sa. "Este un turneu puternic, important, iar unii dintre noi avem posibilitatea să vizităm America. Este important ca Piţurcă să tragă unele concluzii pentru campania din toamnă, când, ca şi acum, ar putea exista doi-trei accidentaţi", a spus, înaintea decolării, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu. În perioada 21-29 mai, "tricolorii" vor disputa trei meciuri de verificare, unul la Los Angeles, cu naţionala Uruguayului (24 mai, ora 6.00), iar celelalte două la Chicago, cu Irlanda de Nord (27 mai, ora 4.00) şi Columbia (27 mai, ora 22.00). Primul nostru adversar, Uruguay, a disputat un meci amical cu Irlanda de Nord, pe care l-a câştigat cu scorul de 1-0, prin golul marcat în minutul 33 de Fabian Estoyanoff.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite