Buga şi Bădoi vor fi stelişti cu acte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că atacantul francez Cyril Thereau vrea să părăsească echipa, chiar dacă fotbalistul a spus că ar dori să rămână în Ghencea. "Asta a fost

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat că atacantul francez Cyril Thereau vrea să părăsească echipa, chiar dacă fotbalistul a spus că ar dori să rămână în Ghencea. "Asta a fost aşa, de bun-simţ, că nu vrea să plece. Nu mi-a spus mie că vrea să plece, dar i-a spus impresarului său. Să-mi dea trei milioane de euro pe el şi îl las să plece", a spus Becali, care a continuat: "Obligaţi să rămână la Steaua sunt doar doi jucători, Rădoi şi Dică. Plus Badea şi Nicoliţă. Aceştia au o prietenie cu mine şi din această cauză nu vor pleca. Acum sunt de cinci ori mai bogat decât anul trecut şi nu-l las pe Rădoi să plece nici pe 10 milioane de euro. Pe Dică l-aş putea vinde cu maxim cinci milioane de euro". Becali a lăsat să se înţeleagă faptul că Steaua negociază transferul fundaşului Duşan Basta de la Steaua Roşie Belgrad.

Latifundiarul a mai precizat că după finala Cupei României (Rapid-Poli Timişoara), giuleştenii Buga (foto) şi Bădoi vor semna cu Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite