Bucurie si bataie in avionul rapidistilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fericire si extaz se putea citi pe fetele tuturor celor prezenti in charterul care i-a adus pe jucatorii Rapidului la Bucuresti. Doar Razvan Lucescu parea mai retras. Ar fi avut multe motive de

Fericire si extaz se putea citi pe fetele tuturor celor prezenti in charterul care i-a adus pe jucatorii Rapidului la Bucuresti. Doar Razvan Lucescu parea mai retras. Ar fi avut multe motive de bucurie, dar isi invinsese tatal cu 1-0, prin golul lui Maldarasanu, din minutul 87. "Era o atmosfera fantastica in avion, cantam cu totii, jucatori si suporteri, nimic nu parea sa strice fiesta", a povestit unul dintre fotbalisti. Asta pana in momentul cand Cristi Iancu, fost director de marketing la Rapid si apoi la Dinamo, s-a ridicat de pe scaun. Fanii giulesteni parca innebunisera si au inceput sa scandeze impotriva clubului din "Stefan cel Mare". Iancu le-a aratat sustinatorilor sapte degete: cinci de la o mana si doua de la cealalta. Reprezenta scorul dintre Dinamo si Rapid inregistrat in ultima intalnire din campionat. In acel moment, suporterii au navalit spre invitatul giulestean, pentru a-i aplica o corectie fizica. Multe injuraturi, multa adrenalina, si cu greu, prin interventia lui Daniel Niculae si a altor jucatori, conflictul a fost stins. Dar numai pentru scurt timp. In Bucuresti, pe aeroport, fanii i-au cerut socoteala lui Lucescu, pentru invitatia facuta fostului dinamovist. "Eu mi-am invins tatal. Am alte probleme acum", a raspuns tehnicianul. Cativa suporteri nu s-au linistit si au inceput sa-l injure pe antrenor, care a fost cu greu tinut sa nu sara la bataie. "Niste nesimtiti. Cred ca este ultima data cand vor mai merge cu noi", a declarat un oficial giulestean.

Marius Maldarasanu:
"Adversarul venise cu picioarele cracanate"
Mai erau trei minute pana la finalul partidei dintre Sahtior si Rapid, si meciul curgea spre un 0-0 care avantaja ambele echipe. A fost un moment de magie al mijlocasului alb-visiniilor si un gol care a spulberat toate suspiciunile caselor de pariuri.
- Esti vinovat pentru lacrimile lui Razvan Lucescu?
- Ca am dat golul? Ati vazut cum a fost. Habar nu aveam in ce minut eram si Marius Constantin mi-a spus ca trebuie sa tragem cat putem de timp. Am mai scos acolo in colt inca un corner si, dupa aia, l-am vazut pe adversar ca venise cu picioarele cam cracanate. Am trecut de el si am tras. A fost o secunda de magie.
- Au fost multe suspiciuni legate de aceasta partida.
- Pe cat de mult m-am bucurat de aceasta victorie, pe atat de mult m-a enervat ce s-a insinuat. Si cred ca treaba cu observatorii, care au atentionat antrenorii sa nu faca ceva suspect, a pornit de la casele de pariuri. Dar uite ca Dumnezeu a tinut sa demonstreze ca nu a fost nimic.
- George Copos nu parea convins ca trebuie sa dea prima dupa meci.
- Pai si noi pe ce jucam? Pe capace de bere? Ar fi culmea sa nu se dea.

Razvan a izbucnit in plans, Mircea l-a pupat pe crestet
Razvan Lucescu a trait la maximum finalul partidei. In fata ziaristilor, tehnicianul feroviarilor a izbucnit in plans, fiind consolat de tatal sau, care l-a sarutat parinteste pe cap. "Imi este rusine sa ma bucur de infrangerea tatalui meu", a precizat Razvan. Mircea si Nely Lucescu au insotit familia fiului lor pana la aeroport. Cu cateva momente inaintea decolarii aeronavei, cei sase membri ai familiei Lucescu s-au imbratisat indelung, minute in sir, cei prezenti incercand sa le transmita faptul ca aeronava poate parasi Donetkul fara antrenorul alb-visiniilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite