"Bucureştiul va avea finala Cupei UEFA din 2012 "

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că în mod sigur Capitala României va fi aleasă să organizeze finala Cupei UEFA din anul 2012. "Sper ca noul stadion să

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat că în mod sigur Capitala României va fi aleasă să organizeze finala Cupei UEFA din anul 2012. "Sper ca noul stadion să fie gata în 2010 şi în 2012 aducem finala Cupei UEFA dacă am stadionul.

În toamna acestui an hotărâm şi în mod cert va fi Bucureştiul", a spus Sandu care le-a transmis preşedinţilor de club din Liga I, că echipele lor pot disputa o finala în faţa propriilor suporteri. Atrag atenţia cluburilor şi investitorilor că îşi pot pregăti de pe acum viitoarea câştigătoare a Cupei UEFA. Ce-i lipseşte unei echipe româneşti pentru a ajunge acolo?

Administraţie, un buget de peste 40 de milioane, achiziţii de jucători de mare valoare, căutătorii de valori, cum au toate marile cluburi, infrastructură, lipsesc foarte multe. Vom ajunge să jucăm o finală de cupă europeană când facem toate aceste investiţii", a spus Sandu.

"Aducem finala Cupei UEFA dacă va fi gata noul stadion"
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite