Buckman, spre NBA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pivotul celor de la "U" Mobitelco joacă pentru Chicago Bulls într-o ligă de vară din SUA Americanul Brad Buckman a fost acceptat în lotul echipei Chicago Bulls la NBA Summer League, dar ar

Pivotul celor de la "U" Mobitelco joacă pentru Chicago Bulls într-o ligă de vară din SUA

Americanul Brad Buckman a fost acceptat în lotul echipei Chicago Bulls la NBA Summer League, dar ar putea reveni la Cluj pentru sezonul următor.

La această competiţie, care are loc în pauza sezonului competiţional, formaţiile din liga profesionistă nord- americană de baschet NBA îşi testează posibilele achiziţii pentru sezonul următor.

Echipa prezentată de Bulls anul acesta la NBA Summer League este condusă de pe margine chiar de către antrenorul principal al taurilor, Vinny del Negro, iar Buckman este coechipier cu Derrick Rose, jucătorul ales de pe prima poziţie a Draft-ului NBA 2008.

"Buckman are şanse să ajungă în NBA, dar probabil nu din acest an. Este un jucător foarte talentat. Noi sperăm că va reveni la Cluj în cazul în care nu va prinde un contract în NBA", a declarat pentru "Adevărul" preşedintele executiv al clujenilor, Mircea Cristescu.

Cupe Europene

În urma tragerii la sorţi care a avut loc ieri la Berlin, cele trei echipe masculine din România prezente în EuroChallenge Cup şi-au aflat adversarii. Astfel CSU Ploieşti va întâlni pe Spartak St. Petersburg, "U" Cluj, echipă care tocmai l-a achiziţionat pe Levente Szijarto, va juca cu EWE Basket Oldenburg, iar sibienii de la CSU vor întâlni echipa turcă Banvit BK.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite