Brazilia, zgârcită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

seamănă cu o dansatoare exotică pudică, plină de talent, dar care îşi dezvăluie cu greu farmecele. Deşi are în componenţă vedete de multe carate, "Selecao" a jucat din nou greoi şi a

seamănă cu o dansatoare exotică pudică, plină de talent, dar care îşi dezvăluie cu greu farmecele. Deşi are în componenţă vedete de multe carate, "Selecao" a jucat din nou greoi şi a tremurat serios în faţa unei echipe australiene care a trecut pe lângă un rezultat mare. "Brazilia şi-a asigurat calificarea fără să joace bine" ("O Globo") sau "Brazilia suferă ca să învingă Australia" ("O Dia"), sunt câteva dintre comentariile presei braziliene, care a constatat la unison că elevii lui Parreira au jucat împiedicat, fără să-şi poată desfăşura forţa de atac.
Adriano şi Fred au adus victoria Braziliei, dar Australia a jucat în cea mai mare parte a meciului de la egal la egal cu mult mai titrata sa adversară. "Am ştiut să ne impunem jocul. Este adevărat că, având trei atacanţi australieni în suprafaţa noastră de joc, a fost complicat şi am suferit. Este normal să nu fim încă la capacitatea maximă", s-a justificat selecţionerul brazilian Carlos Alberto Parreira.
"Sunt mulţumit de jucătorii mei, mai ales când mă gândesc la diferenţa din clasamentul FIFA între cele două echipe, locul 1, respectiv locul 47", a declarat şi tehnicianul australienilor, olandezul Guus Hiddink.

Ronaldo, din nou penibil
Atacantul brazilian poreclit pe vremuri "Il fenomeno" a dovedit din nou ca este doar un bolovan legat de gâtul campioanei mondiale. Ronaldo nu a reuşit să facă mai nimic în timpul celor 72 de minute cât a stat pe teren. Mai mult, el a luftat ca în curtea şcolii când a încercat un voleu nimicitor pentru poarta apată de Schwarzer.

Australienii se plâng de arbitraj
Fotbaliştii australieni sunt de părere că arbitrul german Markus Merk a întrecut măsura în partida de duminică seară. "Numărul de faulturi fluierate împotriva noastră a fost ridicol. În acelaşi timp, brazilianul Adriano făcea acelaşi lucru şi nu se fluiera împotriva lui", a declarat fundaşul "cangurilor" Scott Chipperfield.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite