Bratu o trimite pe Dinamo in fruntea clasamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In chiar ultima etapa a turului, Dinamo a reusit sa devina campioana de toamna, invingand pe teren propriu, cu 1-0, echipa Poli Timisoara. Trupa lui Ioan Andone a beneficiat si de ajutorul acordat de

In chiar ultima etapa a turului, Dinamo a reusit sa devina campioana de toamna, invingand pe teren propriu, cu 1-0, echipa Poli Timisoara. Trupa lui Ioan Andone a beneficiat si de ajutorul acordat de catre Vaslui, care a remizat, scor 2-2, cu Steaua, chiar in Ghencea. Chiar daca in "Groapa" s-a desfasurat o partida importanta pentru configuratia clasamentului la finalul turului, suporterii "cainilor" au folosit si aceasta ocazie pentru a-l contesta pe Ioan Becali."Hai Giovanni, hai Giovanni pleaca!", a fost cantarea favorita a fanilor urmata de amenintari: "Nu rezisti nici doi ani, ca te demite Peluza Catalin Haldan". Pe teren, dinamovistii s-au incurcat in plasa tesuta de catre tehnicianul Hagi, astfel ca a rezultat un meci mai mult de lupta. Momentul crucial al partidei s-a petrecut cu 15 minute de final, cand Mansour a fost eliminat. Cu un om in minus, oaspetii nu au mai facut fata atacurilor venite din partea dinamovistilor, primind gol in minutul 89. Autor: Florin Bratu. "A fost o partida extrem de grea, in conditiile in care am jucat joi in UEFA si am dat totul. Daca aveam prospetime, dadeam gol mai repede si castigam la scor. Victoria este indiscutabila. Echipa care a fost pregatita mai bine a castigat", a declarat Andone. De partea cealalta, Gheorghe Hagi, l-a criticat pe centralul Balaj pentru ca "a judecat cu doua masuri". "Nu vreau sa fac polemica, dar este mare pacat. Nu am avut nici un dubiu la penaltiul din ultimele cinci minute la McKain si rosul la Galdean. Imi pare rau sa o spun, dar trebuie sa judecam la fel. I-am spus si lui Cristi Balaj dupa meci ca, atunci cand lucrurile sunt clare, sa le dea. Este pacat pentru baieti", a acuzat Hagi.
"Cainii rosii", in extaz
La sfarsitul meciului, jucatorii si-au exprimat satisfactia pentru ca au terminat turul pe primul loc. "Este cea mai frumoasa zi din viata mea. Ma bucur ca am reusit sa revenim pe primul loc. S-a intors roata, am castigat si noi in minutul 90", a spus fundasul Cosmin Moti. Oficialii dinamovisti au declarat la unison ca victoria din meciul cu Poli Timisoara le-a adus sarbatori mai linistite. "Avem acum alte sarbatori. Este normal sa fim pe primul loc, pentru ca am avut un inceput mai bun, chiar daca am avut si cateva sincope", a afirmat si Cristi Borcea, directorul executiv al FC Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite