"Braşov? Nu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Măldărăşanu simte că nu mai este dorit la Rapid şi dezminte că s-ar fi înţeles cu echipa lui Răzvan Lucescu. În ciuda faptului că Rapid a terminat turul de campionat pe locul

>> Măldărăşanu simte că nu mai este dorit la Rapid şi dezminte că s-ar fi înţeles cu echipa lui Răzvan Lucescu.

În ciuda faptului că Rapid a terminat turul de campionat pe locul doi, apele nu par deloc liniştite în Giuleşti.

În afara lui Constantin şi Săpunaru, care cer salarii mai mari, s-a tot vorbit şi despre plecarea lui Marius Măldărăşanu la Braşov. "Nu este nimic adevărat. Cu Răzvan nu am vorbit de o lună şi jumătate. Dar, dacă Rapid îşi doreşte să plec, să vină cu o ofertă de reziliere.

Eu nu le-am spus conducătorilor că plec acum, ci la vară. Oricum, din ianuarie voi fi în ultimele şase luni de contract şi pot să plec oriunde, dar nici Rednic şi nici Zotta nu mi-au spus să plec.

Probabil intră în discuţie şi o despărţire, mai ales că au fost trei meciuri în acest tur în care nu am jucat deloc, aşa că m-am gândit şi eu la o astfel de variantă. Nu ştiu încă situaţia mea. Eu simt că mai pot evolua încă trei-patru ani, fie în ţară, fie undeva în străinătate, în funcţie şi de ofertă", ne-a spus ieri mijlocaşul care câştigă 170.000 de euro pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite