Braga, cota mare la o victorie acasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braga - Belenenses. Oaspetii nu au reusit sa le puna prea mari probleme gazdelor din meciul de astazi, in ultimele cinci partide reusind sa castige patru puncte, dintr-o victorie si un egal. Braga

Braga - Belenenses. Oaspetii nu au reusit sa le puna prea mari probleme gazdelor din meciul de astazi, in ultimele cinci partide reusind sa castige patru puncte, dintr-o victorie si un egal. Braga ocupa primul loc in Portugalia, dupa opt jocuri a obtinut sase victorii si doua rezultate de egalitate. In plus, Braga a primit un singur gol si a marcat de opt ori. Belenenses, in schimb, se afla pe locul 12, cu trei victorii si cinci infrangeri.
Brno - Slavia Praga. Dupa zece etape, gazde-le se afla pe ultimul loc, reusind cinci egaluri, iar de cinci ori fiind invinsa. Slavia Praga a obtinut cinci puncte din cinci jocuri disputate in deplasare, dupa o victorie si doua egaluri. In ultimele cinci meciuri directe, Slavia a inregistrat doua victorii si trei egaluri pe terenul celor de la Brno.
Panionios - AEK. Statistica indica faptul ca AEK nu ar trebui sa piarda intalnirea de astazi. In ultimele cinci intalniri disputate pe terenul celor de la Panionios, AEK a obtinut o victorie, iar de patru ori a terminat le egalitate. Pana acum, gazdele au jucat trei partide in fata propriilor fani, obtinand o victorie si doua rezultate de egalitate. AEK a jucat tot de trei ori pe alte terenuri si a inregistrat doua victorii si un egal.
UCD - Derry City. Oaspetii sunt obligati sa invinga in partida de astazi daca vor sa pastreze sanse la cucerirea titlului de campioana. Cork si Derry se afla la egalitate, in fruntea clasamentului, cu cate 63 de puncte. In deplasare, Derry a reusit noua victorii si trei egaluri dupa 14 jocuri disputate in deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite