Bozovici, primul rapidist eliminat în acest campionat - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre primul rapidist eliminat în acest campionat, decizia lui Dinu Gheorghe sau părerea lui Cornel Dinu despre Daminuţă. Printre alte subiecte, Clubul Sportiv este in proces cu FC Dinamo, iar Ferfelea si Curelea ii copiaza pe Ronaldo si Higuain.

Bozovic, primul rapidist eliminat în acest campionat.  Rapid era, înaintea jocului cu Dinamo, singura echipă de primă ligă care nu primise niciun cartonaş roşu în cele 29 de etape disputate. Din păcate, Bozovic a luat două cartonaşe galbene, în decurs de doar un minut, în prelungirile partidei şi a spart gheaţ a pentru Rapid la capitolul "eliminări", potrivit ProSport.

Dinu Gheorghe e decis să reformeze Steaua din temelii. Dacă va accepta oferta lui Becali, Dinu Gheorghe va veni în Ghencea însoţit de Rui Duarte, Abrudan şi Ezequias. Steaua va arăta cu totul altfel din vară: conducere, antrenor, lot. Roş-albaştrii pot rezolva două probleme dintr-un foc. Din vară e posibil să aibă un preşedinte influent şi o altă defensivă, în locul celei foarte ezitante din acest sezon, scrie Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu: "Daminuţă e ultima variantă.
E tatuat pe mîini şi s-a cuplat cu «Regina Parizerului». Ce să faci cu el?"  Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, l-a ironizat la Contraatac pe mijlocaşul din «Ştefan cel Mare» pentru domeniul de activitate al iubitei sale, potrivit GSP TV.

Marcel Popescu: "Si Clubul Sportiv este in proces cu FC Dinamo".
Vicepresedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman, Marcel Popescu, a dezvaluit ca si Clubul Sportiv Dinamo, al carui presedinte a fost, se afla in proces cu sectia de fotbal din cauza unor datorii datand din anul 2005. "Stiu ca toate cluburile au datorii la stat, nu numai Dinamo, s-au vehiculat aceste informatii in presa de-a lungul timpului", a declarat Marcel Popescu pentru Sport Total FM.

Ferfelea si Curelea ii copiaza pe Ronaldo si Higuain. Gemenii golului joaca in liga a 2-a din Romania. Curelea si Ferfelea sunt ultimii surpravietuitori ai gastii nebune de la Sportul, echipa care i-a trimis la marile cluburi pe Gigel Bucur, Costin Lazar, Varga sau Balan. Daca Sportul nu revine in Liga lui Mitica, Ferfelea si Curelea ar vrea la Rapid, dar nu in tribuna, cum au patit Balan si Varga, anunţă Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite