VIDEO El e noul căpitan al Stelei! E "duşmanul" cărţilor, dar e mare fan Age of Empire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul care poartă banderola de căpitan al Stelei este un mare fan al jocului Age of Empire, însă detestă cititul.

În urmă cu o lună, jucătorii Stelei au votat în vestiar, numindu-l pe Tătăruşanu în funcţia de căpitan al Stelei. Reghecampf a anulat alegerile şi a pus banderola pe mâna lui Bourceanu, motivând că Tătăruşanu nu va fi titular.

Astfel, căpitanul Stelei va redeveni mijlocaşul central adus de la Timişoara, deşi acesta afirmase că pentru el banderola de căpitan al Stelei a fost o povară! Alexandru Bourceanu este un tip emotiv, care chiar a izbucnit în lacrimi după meciul cu Twente, spunând că presiunea este prea mare pe umerii lui!

Alexandru Bourceanu spune că modelul său nu este Gattuso, ci mai degrabă generalul cartaginez Hanibal. Bourceanu e un tip care admite că nu-i place să citească. "Ce-ai vrea să spun, că îmi dau rafturile pe afară de Dostoievski?". În schimb, fotbalistul este un mare fan al jocului Age of Empire.

La prezentarea noului echipament al naţionalei, Bourceanu le-a spus tuturor "Bună seara", deşi era ora amiezii, stârnind râsetele colegilor săi. Mircea Sandu a fost cel care l-a atenţionat pe Bourceanu. Urmăreşte AICI faza haioasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite