Boştină, spre Nac Breda!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul stelist va da curs ofertei clubului olandez, după ce Gigi Becali l-a acuzat, ieri, că l-a "curăţat" pe antrenorul Oleg Protasov prin evoluţia ştearsă din meciul cu Rosenborg din

Mijlocaşul stelist va da curs ofertei clubului olandez, după ce Gigi Becali l-a acuzat, ieri, că l-a "curăţat" pe antrenorul Oleg Protasov prin evoluţia ştearsă din meciul cu Rosenborg din 2005

Finanţatorul stelist a început curăţenia la echipă, eliminând dintr-un foc trei jucători - Boştină, Eugen Baciu şi Gigel Coman - fără să-l consulte pe tehncianul Gheorghe Hagi. Titular la mijlocul terenului în schema "Regelui", Boştină costă doar 200.000 de euro şi este foarte aproape de a semna cu formaţia olandeză NAC Breda.

Conform obiceiului său, finanţatorul din Ghencea a intrat în forţă în treburile echipei excluzând din lot trei jucători. Primul, Gabriel Boştină, nici nu a făcut deplasarea în Polonia şi este aproape de un transfer la formaţia olandeză NAC Breda, pentru suma de 200.000 de euro.

Extrem de pornit împotriva mijlocaşului, Becali a declarat că de la Boştină s-a tras tot răul la Steaua. "A fost principalul vinovat de pierderea calificării în meciurile cu Rosenborg şi pentru rezultatele slabe din stagiile de pregătire. Eu l-am rugat pe Hagi să nu-l bage şi am fost foarte supărat că l-a folosit titluar în meciul cu Ceahlăul", a precizat latifundiarul, care l-a certat pe fotbalist şi după catastrofa de la Middlesbrough.

Chiar dacă pretinde că nu se bagă peste Hagi, Becali a exclus din lot un jucător pe care tehnicianul l-a folosit titular în majoritatea partidelor. După Boştină, din Ghencea vor mai pleca şi Eugen Baciu şi Gigel Coman. Primul nu a reuşit să se impună în echipă în cei doi ani petrecuţi la Steaua, iar Coman, sosit în iarnă, a dezamăgit în permanenţă, jucând doar pentru că era unul dintre fotbaliştii preferaţi ai fostului antrenor Cosmin Olăroiu. "Boştină, Coman şi Baciu n-au valoare de Steaua.

Nici cel mai mare antrenor din lume nu poate înţelege jocul Stelei la fel de bine ca mine", a concluzionat Becali.

Meme Stoica îl încurajează pe Hagi

Fostul manager general al Stelei, acum preşedinte la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, este de părere că Hagi are toate şansele să reuşească la Steaua. "Eu zic să stăm şi să aşteptăm, pentru că rezultatele determină valoarea unui antrenor. Sincer, eu cred că va reuşi, pentru că, de obicei, aşa se întâmplă când <> îşi dau cu părerea şi spun că şansele ca un anumit tehnician să aibă succes sunt mici", a declarat Meme pentru postul Telesport.

Oficialul Unirii a spus că rezultatele slabe înregistrate de Steaua în partidele amicale ar putea fi urmate de evoluţii bune în partidele oficiale, pe principiul "repetiţie proastă, spectacol reuşit".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite