Boro şi Sevilla trag de Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, de la ora 21.45, în direct pe TVR 1, Middlesbrough şi Sevilla se luptă pentru cucerirea primului lor trofeu european. Două echipe modeste, englezii aflându-se la doar a doua

În această seară, de la ora 21.45, în direct pe TVR 1, Middlesbrough şi Sevilla se luptă pentru cucerirea primului lor trofeu european. Două echipe modeste, englezii aflându-se la doar a doua participare în Europa, în timp ce spaniolii nu se pot lăuda decât cu un sfert de finală în Cupa Campionilor Europeni, în urmă cu aproape cinci decenii.
Pentru suporterii celor două formaţii, interesul în jurul finalei este uriaş, însă nu toţi vor putea ajunge la Eindhoven, deoarece UEFA nu le-a rezervat decât jumătate din biletele puse în vânzare, în condiţiile în care "Phillips Arena" nu are decât 31.300 de locuri. În ambele tabere, optimismul atinge cota entuziasmului. "Nu am jucat în prea multe meciuri în acest sezon, dar atunci când am intrat în teren am avut evoluţii foarte bune. Este incredibil ceea ce am reuşit. Când am marcat contra celor de la Basel m-am simţit extraordinar. Nu mi-am închipuit că voi reuşi acelaşi lucru şi cu Steaua. Visul meu? Să câştigăm Cupa UEFA printr-un gol marcat de mine, în ultimul minut de joc", a declarat italianul Maccarone, eroul lui Boro. Într-un sondaj realizat pe site-ul oficial al clubului englez, 93 la sută din repondenţi au răspuns că echipa lor îşi va adjudeca trofeul, însă şi jucătorii lui Juan de la Cruz Ramos doresc să rămână în istoria clubului. "Este cel mai important meci din cariera mea şi sper să-l câştig. Toţi suntem motivaţi, mai ales că acesta ar fi primul trofeu european din istoria Sevillei. Aşteptările noastre sunt mari, astfel că vrem să realizăm un lucru important. Pot să-i asigur pe suporteri că vom face totul pentru a aduce cupa în Spania", a spus brazilianul Daniel, care se află la ultimul meci pentru Sevilla.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite