Borcea consideră firească micşorarea salariilor fotbaliştilor - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre acordul lui Cristi Borcea privind micşorarea salariilor fotbaliştilor, despre plecarea a cinci fotbalişti de la Steaua şi despre reacţia lui Cadu în faţa deciziei FRF. Printre alte subiecte, Pinto şi Ivelja pleacă de la Rapid, iar Gică Popescu este susţinut pentru a fi căpitan la naţională.

Borcea: "Micşorarea salariilor fotbaliştilor este firească în contextul crizei economice"

Măsura adoptată de Comitetul Executiv al FRF, de reducere a salariilor jucătorilor, este susţinută de Cristi Borcea, pe fondul crizei economice. "Dacă în toate domeniile e o criză mondială, generalizată, fotbalul de ce ar face excepţie?

Vă daţi seama că sunt jucători care au 7-800 de milioane de lei salariu pe lună, sau chiar un miliard? În condiţiile economice actuale, nu se mai poate aşa ceva. Eu astăzi cu Bratu, de comun acord, am stabilit să-i reducem salariul cu 30%. La fel am discutat cu Claudiu Niculescu şi mîine o rezolvăm, şi lui i se va reduce salariul tot cu 30%. Marius Niculae e plecat, dar cînd se va întoarce vom avea o discuţie şi nu vor fi probleme", a declarat, la GSP TV, conducătorul dinamovist.

Steaua se desparte de 5 fotbalişti! Vezi cine este pe lista neagră

Steaua se desparte de 5 fotbalişti - Dayro, Grzelak, Golanski, Bibiskov şi Andrei Ionescu. În locul lor vor fi aduşi doar 3 jucători, scrie Sport.ro. Stoichiţă, Panduru şi Argăseală l-au vizitat pe Gigi la Palat şi, împreună, au făcut lista neagră, dar şi lista cu achiziţiile de iarnă. 8 nume sunt pe ambele liste.

Dayro e liber să plece pentru 600 de mii de Euro, iar pe Grzelak şi pe Bibiskov, Becali îi anunţă să nu mai vină din vacanţă că nu-i mai vrea.

Cadu, despre decizia FRF "E absurd! Jucăm şi noi la 50%"

Ricardo Cadu a rămas surprins de hotărârea luată de Comitetul Executiv al FRF, potrivit căreia orice club poate reduce unilateral contractele jucătorilor în anul 2010 cu maxim 50%.

"Nu ştiu dacă se va merge mai departe cu această decizie. Nu mi se pare normal să ne reducă salariile, într-un mod aşa de drastic. Fac o glumă: dacă ne taie 50%, jucăm şi noi la 50%! Nu este corect şi mi se pare absurd!", a declarat Ricardo Cadu pentru ProSport.

Pinto şi Ivelja, out de la Rapid!

George Copos e fericit, economiseşte încă două salarii!  Asta după ce s-a decis ca Joao Paulo Pinto (29 de ani) şi Djordje Ivelja (25 de ani) să plece în această iarnă de la Rapid. Având un contract de 200.000 de euro pe sezon, Joao Paulo nu a reuşit nici pînă acum să se acomodeze, iar conducerea giuleşteană l-a convins că e mai bine să plece împrumut.

Spre deosebire de portughez, Ivelja va fi lăsat să plece gratis. Contractul mijlocaşului defensiv sîrb e de 70.000 de euro pe an, scrie Gazeta Sporturilor.

Marin Condescu: "Îl voi susţine pe Gică Popescu dacă îşi va anunţa candidatura"

Preşedintele celor de la Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, şi-a arătat susţinerea pentru Gică Popescu, în eventualitatea în care fostul căpitan al naţionalei de fotbal a României îşi va anunţa candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal.

"Eu am fost întrebat: Dacă Gică Popescu îşi va anunţa candidatura în data de 6-7 ianuarie, ce veţi face? Am spus că-l voi susţine întru totul, dar fără să am informaţii că el chiar îşi va anunţa candidatura atunci. Este bine că Mircea Sandu va preda ştafeta la începutul anului viitor şi nu va mai prelungi până prin martie-aprilie. Nu mai este nimic în avantajul dânsului", a declarat Marin Condescu pentru Sport Total FM




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite