Bonus: un punct!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eşecul cu Italia nu le-a picat bine jucătorilor care acum vor să învingă Scoţia. "Stejarii" au punctat în clasament deoarece au pierdut la diferenţă mică În primul meci de la Cupa

Eşecul cu Italia nu le-a picat bine jucătorilor care acum vor să învingă Scoţia. "Stejarii" au punctat în clasament deoarece au pierdut la diferenţă mică

În primul meci de la Cupa Mondială la rugby, România a pierdut miercuri seară, scor 18-24, întâlnirea cu Italia şi a primit un punct în clasament pentru că a pierdut la o diferenţă mai mică de şapte puncte.

Înfrângerea nu le-a picat prea bine jucătorilor, mai ales că în ultima întâlnire directă dintre cele două formaţii, la Bucureşti, noi am câştigat la un punct diferenţă, scor 25-24, astfel că aşteptările erau foarte mari.
"Am luat punctul bonus, dar nu suntem mulţumiţi. Voiam victoria. Suntem ambiţioşi şi nu vom avansa decât aşa. Am fost dominaţi psihic la început şi nu am avut un start bun.

Va trebui să reparăm aceste greşeli. Este primul meci şi sper că vom face mai bine cu Scoţia", a spus căpitanul. Managerul Robert Antonin speră însă ca România să învingă Scoţia şi să producă surpriza competiţiei.

"Comportamentul echipei a fost la înălţimea aşteptărilor noastre, mai ales în sectorul apărării. Însă ne-au lipsit ambiţia şi puţin noroc în atac. Această înfrângere ne va folosi pentru meciul cu Scoţia. Nu suntem favoriţi, dar putem produce o surpriză", a declarat Antonin.

Lăudaţi de italieni

Selecţionerul naţionalei de rugby a Italiei, Pierre Berbizier, a lăudat jucătorii din naţionala României, care i-au pus mari probleme. "Era important să câştigăm acest meci. Ne-am impus cu dificultate.

Aş dori să-i laud pe români, care ne-au pus multe probleme, dar şi pe jucătorii mei care, la patru zile de la meciul cu Noua Zeelandă, au găsit resursele necesare pentru a câştiga", a declarat Berbizier.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite