Bonus de 10.000 de dolari pentru promovarea Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul divizionarei B Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că, în cazul promovării echipei în primul eşalon, jucătorii vor primi bonusuri de 10.000 de dolari şi li se vor dubla

Patronul divizionarei B Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că, în cazul promovării echipei în primul eşalon, jucătorii vor primi bonusuri de 10.000 de dolari şi li se vor dubla contractele.
"Jucătorii au avut cele mai bune condiţii, au fost cazaţi în hoteluri de patru stele şi, cu excepţia a trei-patru echipe din Divizia A, au câştigat cei mai mulţi bani. Au primit la timp tot ce au avut de luat", afirmă Mititelu, care spune că a cheltuit până acum 2,4 milioane de dolari cu echipa.
Lotul Universităţii s-a întărit în această iarnă cu trei jucători, doi australieni, fundaşul Karl Dodd şi mijlocaşul Ryan Lee Clarke, precum şi atacantul Florin Costea, adus de la Râmnicu Vâlcea. Pe 14 februarie va sosi un alt fotbalist străin, Michael Bird. În opinia lui Mititelu, Dodd, un jucător de 18 ani, este micul Kaka din Bănie.
Patronul Craiovei ia în calcul şi revenirea la vechea stemă a clubului, din anii 70: "Vom încerca să facem o simbioză între vechea şi noua stemă. Cu toţii iubim actuala stemă, însă ne trebuie una care să reprezinte cu adevărat Universitatea Craiova. Suporterii vor fi întrebaţi cum vor să arate noua stemă a echipei".

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite