Bonetti de avarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul a ajuns la o înţelegere cu acţionarii „câinilor roşii“ şi va fi directorul tehnic al echipei.

Cea de-a treia înfrângere consecutivă suferită de Dinamo pe teren propriu în această primăvară, 1-3 cu Petrolul Ploieşti, n-a rămas fără urmări.
Acţionarii alb-roşiilor l-au chemat la Bucureşti pe Dario Bonetti (foto), italianul de 51 de ani urmând a fi, cel puţin până în vară, directorul tehnic al echipei.

Liviu Ciobotariu va conduce echipa inclusiv la meciul de joi, cu Gaz Metan Mediaş, din returul semifinalelor Cupei României, iar pe viitor există şi posibilitatea ca el şi cu Bonetti să colaboreze.

Dario Bonetti a mai pregătit-o pe Dinamo şi în perioada iunie - octombrie 2009, fiind demis ulterior ca urmare a unui conflict cu Vasile Turcu şi cu fraţii Ioan şi Victor Becali. „Cristi Borcea, unul dintre şefii echipei, şi impresarul Giovanni Becali încercau să-mi impună anumiţi jucători.

Scopul era unul singur: ei puteau fie astfel mult mai uşor de transferat în străinătate!", a acuzat tehnicianul în momentul plecării sale. În ultimii trei ani, Bonetti a pregătit modesta echipă italiană Pescina Valle del Giovenco, dar şi naţionala Zambiei, actuala campioană a Africii, de unde a fost demis în octombrie 2011. 

"Eu nu înţeleg ce caută Bonetti la Dinamo. Nu era Cornel Dinu?"

Victor Becali  impresar

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite