Boloni e în pericol de a f i demis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AS Monaco, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a înregistrat o nouă înfrângere în prima ligă franceză, pierzând sâmbătă, pe teren propriu, 1-3 cu Toulouse. Ladislau Boloni e aproape de a

AS Monaco, echipă antrenată de Ladislau Boloni, a înregistrat o nouă înfrângere în prima ligă franceză, pierzând sâmbătă, pe teren propriu, 1-3 cu Toulouse.
Ladislau Boloni e aproape de a fi demis, susţine presa franceză, după ce AS Monaco a ajuns la a şaptea înfrângere după numai zece etape de Ligue 1. Ultimul insucces a avut loc sâmbătă. Monegascii au pierdut pe teren propriu în faţa modestei Toulouse, scor 1-3, formaţie care nu mai câştigase pe Stade Louis II din 1998. În ciuda zvonurilor apărute în mass-media din Hexagon, preşedintele lui Monaco, Michel Pastor, nu e dispus să se despartă aşa de uşor de antrenorul român. "Boloni este un antrenor bun şi nu cred că trebuie să plece", a declarat Pastor, însă oficialul grupării din Principat nu e dispus să lase lucrurile aşa: "Trebuie să discutăm în amănunt cu Boloni, pentru a vedea ce nu funcţionează". şi românul recunoaşte că echipa are probleme. "Este o situaţie foarte neplăcută şi foarte delicată. După ocaziile pe care ni le-am creat în partida cu Toulouse, cred că am fi meritat cel puţin un rezultat de egalitate. Trebuie să ieşim din această spirală negativă", a declarat Boloni. După zece etape, Monaco are şapte puncte şi ocupă penultimul loc în Ligue 1, retrogradabil. Pe ultimul loc se află FC Nantes, echipa lui Claudiu Keşeru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite