Boloni aşteaptă răspunsul lui Copos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul favorit pentru ocuparea postului de antrenor principal al giuleştenilor, Ladislau Bölöni (foto), a spus ieri că a discutat cu patronul George Copos, iar acum aşteaptă

Principalul favorit pentru ocuparea postului de antrenor principal al giuleştenilor, Ladislau Bölöni (foto), a spus ieri că a discutat cu patronul George Copos, iar acum aşteaptă răspunsul acestuia.

"Am vorbit cu domnul Copos de trei-patru ori, am schimbat anumite teme, i-am spus părerea mea şi vedem cum evoluează lucrurile", a menţionat Bölöni. Din câte se pare, salariul pare principalul aspect asupra căruia cele două părţi nu au căzut de acord.

În timp ce fostul antrenor al celor de la AS Monaco solicită un milion de euro pe sezon, Copos este dispus să ofere un salariu de 200.000 de euro pe an şi o primă de un milion de euro în cazul în care Rapidul ajunge în grupele Ligii Campionilor. Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a declarat că există posibilitatea ca Bölöni să devină noul antrenor al giuleştenilor, dar a şi recunoscut că, în cazul în care nu se va ajunge la un acord, există mai multe variante de antrenori. "Ştiu că Bölöni trebuie să vină în Bucureşti. Domnul Copos ţine legătura cu el şi există posibilitatea unei înţelegeri. Dacă Bölöni nu va accepta, sunt şi alte variante de antrenori la Rapid", a declarat Zotta. Se pare că numele vehiculate sunt Walter Zenga şi Cristiano Bergodi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite