Boloni sau Bergodi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianul a avut ieri o întâlnire cu George Copos şi pare a fi în pole-position pentru funcţia de antrenor principal Deşi finanţatorul Rapidului a declarat, la întoarcerea din SUA, că

Italianul a avut ieri o întâlnire cu George Copos şi pare a fi în pole-position pentru funcţia de antrenor principal

Deşi finanţatorul Rapidului a declarat, la întoarcerea din SUA, că Ladislau Bölöni are şanse mari să vină la Rapid, ieri, patronul s-a răzgândit.

Dimineaţă, Copos a anunţat că a încercat să-l sune pe Bölöni, dar acesta nu doreşte să răspundă la telefon. Ca atare, i-a dat acestuia un termen-limită până la care să dea un răspuns: vineri, ora 12.00.

Dar, după-amiază, Cristiano Bergodi însoţit de impresarul său au coborât dintr-un taxi la hotelul Crowne Plaza şi au intrat la negocieri cu George Copos. După o oră şi jumătate de discuţii, Bergodi şi Zotta, unul dintre oficialii rapidişti, au plecat către baza ProRapid, iar preşedintele clubului a spus că discuţiile sunt într-o stare avansată. "Deocamdată nu am încheiat tratativele, urmează să mai continuăm. Acum s-a dus până la ProRapid ca să vadă baza sportivă şi apoi o să se întoarcă din nou la negocieri", a spus Zotta când a plecat din biroul lui Copos. Liber de contract, Bergodi s-a arătat interesat de preluarea echipei din Giuleşti încă de acum o săptămână, când a spus că este onorat de a antrena pe Rapid. "Şi eu aş vrea să ştiu cine va fi antrenor. Deocamdată suntem în discuţii cu Bölöni şi Bergodi, dar nimic nu e finalizat", a spus aseară Copos.

Gino Iorgulescu, în Giuleşti?

În afara lui Bergodi, George Copos s-a întâlnit şi cu Gino Iorgulescu, nefiind exclusă numirea acestuia în fruntea clubului. Mai mult, finanţatorul giuleştean s-a aflat în discuţii şi cu Vasile Şiman pentru transferul la Rapid al lui Tibi Bălan şi al lui Dacian Varga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite