Bogdan Enoiu, şef la FR Tenis?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri a admis că se gândeşte serios să‑şi depună candidatura pentru şefia federaţiei Cea de a 13-a ediţie a BCR Open România debutează sâmbătă cu meciurile din

Omul de afaceri a admis că se gândeşte serios să‑şi depună candidatura pentru şefia federaţiei

Cea de a 13-a ediţie a BCR Open România debutează sâmbătă cu meciurile din calificări, iar finala se va disputa duminica viitoare.

La conferinţa de presă prilejuită de acest eveniment, directorul general al FRT, Dumitru Hărădău, a dezvăluit numele unuia dintre posibilii urmaşi ai lui Ilie Năstase la preşedinţia federaţiei. Este vorba chiar de amicul Bogdan Enoiu, organizatorul ultimelor ediţii ale turneului BCR Open România. "Mă gândesc serios la o eventuală candidatură pentru postul de preşedinte al federaţiei de tenis. Deocamdată nu am luat o decizie", a spus Enoiu.

Vestea l-a luat prin surprindere chiar şi pe Ion Ţiriac, care nu ştia de intenţia celui care conduce la ora actuală cea mai importantă agenţie de publicitate din România.

Wild-carduri pentru Gasquet şi Tsonga

În altă ordine de idei, organizatorii BCR Open România au anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că cele două wild-carduri pentru turneul din acest an vor fi acordate jucătorilor francezi Richard Gasquet şi Jo-Wilfried Tsonga.

Bogdan Enoiu, care face parte din comitetul de organizare al competiţiei, a declarat că Tsonga ar putea să nu accepte acest wild-card deoarece s-a accidentat în timpul US Open, iar locul său ar putea fi luat de un jucător român.

Omul de afaceri Ion Ţiriac şi-ar fi dorit să transforme competiţia într-una de prim rang, dar a fost refuzat de oficialii federaţiei internaţionale.

"Eu am vrut să fac anul acesta un turneu de 500.000 de euro la Bucureşti, dar nu am primit ok-ul de la ATP. Nu e vorba de bani aici, poate se mai găseau cumva, ci de infrastructură. Ne-ar fi trebuit un complex nou şi, din păcate, nu cred că autorităţile locale ar fi putut garanta construirea unei asemenea baze", a afirmat Ion Ţiriac.

175 de puncte atp va primi câştigătorul BCR Open România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite