Bişniţarii, la mare preţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii tricolorilor pot achiziţiona bilete pentru meciul cu Olanda pe bani grei Indiferent de rezultatul meciului de mâine dintre tricolorii lui Piţurcă şi Olanda, întâlnirea poate fi

Fanii tricolorilor pot achiziţiona bilete pentru meciul cu Olanda pe bani grei

Indiferent de rezultatul meciului de mâine dintre tricolorii lui Piţurcă şi Olanda, întâlnirea poate fi catalogată drept un fiasco din punct de vedere organizatoric.

Suporterii naţionalei au avut parte de 3.500 de bilete la casă, în timp ce sponsorii au reuşit să primească, graţie contractelor cu Federaţia Română de Fotbal, nu mai puţin de 4.000 de tichete.

În acest timp, bişniţarii s-au numărat printre marii câştigători. Dimineaţa de joi a găsit 50 de persoane în faţa caselor de bilete ale stadionului Farul din Constanţa.

Erau suporteri care încă mai sperau să vadă pe viu naţionala în meciul de mâine cu Olanda, o întâlnire decisivă pentru calificarea tricolorilor la Europeanul de anul viitor.

Oamenii au aşteptat degeaba pentru că, aşa cum s-a anunţat încă de miercuri, cele 3.500 de bilete puse în vânzare la casele stadionului constănţean au fost epuizate în timp record. Grupul doritorilor s-a rărit odată cu trecerea timpului, fiind înlocuit cu oameni care stăteau în faţa arenei, deşi aveau bilete.

Multe bilete. Erau, ca de obicei, bişniţarii. "Dăm cu o mie juma` (n.r. - 150 RON) la peluze sau cu doua mii juma` (n.r. - 250 RON) la tribune", ne explică unul dintre băieţi, care nu doreşte însă să spună de unde a primit biletele respective.

Cert e că un tichet la peluză a ajuns de şase ori mai scump pe piaţa neagră, fiind oficial vândut de FRF cu 25 RON. La tribune băieţii au ales să vândă cu 250 RON, adică de doar 2,5 ori mai mult decât preţul iniţial. Dai un ban, dar stai în faţă.

Fanii acuză

Dezamăgiţi că nu pot prinde meciul, suporterii care nu au găsit bilet au lansat acuze grave la adresa FRF. Conform NewsIn, aceştia susţin că bişniţarii au luat biletele direct de la federaţie, care nu ar fi pus în vânzare 3.500 de bilete, aşa cum s-a anunţat, ci doar 1.800.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite