Biletul la finală: 8.000 $!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diseară, de la ora 22.00, în direct la TVR 2, va avea loc ultimul act al Campionatului Mondial de rugby, dintre Anglia şi Africa de Sud Din acest motiv, în ultimele zile, Franţa a fost

Diseară, de la ora 22.00, în direct la TVR 2, va avea loc ultimul act al Campionatului Mondial de rugby, dintre Anglia şi Africa de Sud

Din acest motiv, în ultimele zile, Franţa a fost luată cu asalt de mai bine de 60.000 de englezi, astfel că şi costurile biletelor au explodat, un tichet putând fi achiziţionat "la negru" contra a 8.000 de dolari americani.

În plus, doi fani englezi şi-au scos biletele de la finală la licitaţie pe ebay, preţul de pornire fiind de 35.000 de dolari. Până acum n-au primit niciun răspuns.

De altfel, întreaga Franţă a fost paralizată de sosirea englezilor, cele 75.000 de camere de hotel din Paris fiind deja ocupate, iar trenurile care fac legătura între Franţa şi Anglia au fost suplimentate.

Dar nebunie a fost şi la agenţiile de pariuri, iar acestea ar putea pierde câte trei milioane de dolari în cazul în care englezii câştigă Cupa Mondială. Însă toate acestea nu l-au impresionat pe antrenorul Africii de Sud, Jake White.

"Cred că a venit iar vremea noastră. Nu ne vom opri din joc decât după ce vor expira cele 80 de minute. Am muncit enorm în ultimii patru ani, iar câştigarea trofeului ar fi cea mai bună răsplată pentru efortul depus", a precizat Jake White.

Bryan Habana s-a născut la 12 iunie 1983 şi este considerat cel mai rapid jucător de rugby din Africa de Sud. El poate alerga 100 de metri în aproximativ 11 secunde, performanţă considerată bună chiar şi pentru un sprinter.

Jonny Wilkinson s-a născut pe 25 mai 1979 şi a cunoscut faima în intervalul 2001-2003, când a fost şi votat drept unul dintre cei mai buni rugbişti din lume.

Apoi, o serie de accidentări la genunchi, umăr şi braţ l-au ţinut departe de gazon pentru exact 1.169 de zile. A revenit abia în 2007, în Turneul celor Şase Naţiuni, într-un meci contra Scoţiei din data de 3 februarie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite