Betis - Real, derbiul Cupei Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roma - Reggina. Romanii sunt în revenire de formă după un început palid de campionat. După ce s-a impus în faţa lui AC Milan, echipa lui Cristi Chivu are, aparent, o misiune uşoară în faţa

Roma - Reggina. Romanii sunt în revenire de formă după un început palid de campionat. După ce s-a impus în faţa lui AC Milan, echipa lui Cristi Chivu are, aparent, o misiune uşoară în faţa Regginei, într-o partidă pe care o va disputa tot pe "Olimpico".
Treviso - Inter. Gazdele se află într-o situaţie disperată, pe penultima poziţie a clasamentului din Serie A. Având în vedere că Treviso este cea mai slabă echipă din divizie în partidele jucate acasă, formaţia gazdă pare o victimă sigură în faţa Interului, echipă clasată pe locul doi.
Milan - Ascoli. Milanezii trebuie să facă uitată înfrângerea de pe terenul Romei, astfel că elevii lui Carlo Anceloti nu au nici o scuză să nu câştige meciul cu Ascoli, ocupanta locului 13 şi care nu a reuşit nici o victorie în partidele jucate în deplasare în acest sezon.
Betis Sevilla - Real Madrid. Cele două echipe se întâlnesc în sferturile de finală din Cupa Spaniei. Betis, care anul trecut a reuşit să câştige trofeul, nu se descurcă prea bine în acest sezon, ocupând locul 16 în Primera Division. De partea cealaltă, Realul trebuie să câştige trofeul în acest an şi, cum titlul pare adjudecat de Barcelona, Cupa este cel mai accesibil obiectiv.
Everton - Millwall. Everton şi-a revenit în campionat după ce etape bune a ocupat ultima poziţie din Premier League. În Cupa Angliei însă, "caramelele" au de înfruntat o mare rivală, divizionara B Millwall. Totuşi, este de aşteptat ca Everton să profite de avantajul terenului propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite