Bergodi vrea să plece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul şi-a anunţat demisia după remiza de aseară cu FC Nurnberg, care a dus la eliminarea Rapidului din Cupa UEFA . După ce Cristiano Bergodi a anunţat săptămâna trecută că va

Tehnicianul şi-a anunţat demisia după remiza de aseară cu FC Nurnberg, care a dus la eliminarea Rapidului din Cupa UEFA .

După ce Cristiano Bergodi a anunţat săptămâna trecută că va pleca în cazul în care Rapidul ratează calificarea în grupele UEFA, tehnicianul italian părea ieri seară să se ţină de cuvânt. Italianul a declarat la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Nurnberg, terminat la egalitate scor 2-2, că nu crede că va mai sta pe banca echipei după meciul cu Farul de duminică.

Antrenorul Cristiano Bergodi şi-a anunţat jucătorii la vestiar înaintea partidei cu FC Nurnberg că va demisiona în cazul în care Rapidul ratează calificarea în grupele Cupei UEFA. Rezultatul de 2-2, după 0-0 în deplasare, i-a scos pe giuleşteni din cupele europene şi pare să încheie şi colaborarea dintre Bergodi şi Rapid.

Italianul a spus că nu ratarea calificării îl determină să plece, ci anumite lucruri care nu i-au plăcut în fotbalul românesc. "Nu vreau încă să vorbesc despre ce s-a întâmplat, dar toată lumea ştie ce se petrece în România. În Italia am lucrat în ligi inferioare, dar am întâlnit oameni profesionişti. Nu cred că sunt şanse să mă răzgândesc şi nu cred că voi mai fi antrenorul echipei după meciul cu Farul", a spus Bergodi, care a precizat că astăzi va avea o discuţie cu patronul George Copos.

Copos nu vrea să audă de demisie

Bergodi şi-a lăudat jucătorii în ciuda eşecului: "Îmi pare rău pentru jucători, au luptat, au făcut un meci bun, au avut ocazii, dar nu au finalizat. Băieţii s-au pregătit foarte bine pentru acest meci". Deşi este cunoscut drept un patron care pune presiune mare pe antrenori, George Copos este cel care doreşte ca Bergodi să rămână la Rapid. "Bergodi este un om de onoare, care are un contract pe un an, cu opţiune pe încă un sezon şi,
fiind un om de onoare, trebuie să-şi respecte acest contract", a declarat Copos. Şi jucătorii îşi doresc să fie antrenaţi în continuare de tehnicianul italian: "Sper ca domnul Bergodi să nu plece. Acum trebuie să ne gândim la meciul cu Farul", a declarat marcatorul celui de-al doilea gol rapidist, Costin Lazăr.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite