Becks, idol în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în New York pentru o partidă a formaţiei sale, LA Galaxy, englezul a jucat fotbal în Harlem După ce miercuri a dat un gol şi o pasă de gol în meciul contra celor de la DC United,

Aflat în New York pentru o partidă a formaţiei sale, LA Galaxy, englezul a jucat fotbal în Harlem

După ce miercuri a dat un gol şi o pasă de gol în meciul contra celor de la DC United, David Beckham a decis să-şi petreacă sfârşitul de săptămână la o şcoală de fotbal din Harlem. Motivul? A militat pentru construirea mai multor terenuri de fotbal în interiorul oraşelor.

Cu această ocazie, Beckham împreună cu un coleg de la LA Galaxy şi alţi doi fotbalişti de la New York Red Bulls au jucat împotriva unei echipe formate din jucători de la FC Harlem. Meciul s-a terminat abia după ce trupa condusă de englez a reuşit egalarea. "Unii dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume provin tocmai din aceste cartiere sărace, cum este şi Harlemul. Aceşti copii sunt înfometaţi. Vor să câştige şi să-şi asigure o viaţă mai bună", a declarat Beckham.

Vizita făcută de starul englez în Harlem i-a entuziasmat peste măsură pe puşti şi puştoaice. "Nu vine în fiecare zi câte un fotbalist mare pe aici. În plus, am avut şansa să joc alături de el, iar acum mă duc să le spun tuturor amicilor că am fost în echipa lui David Beckham", a spus unul dintre cei 30 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 19 ani, care au fost prezenţi la eveniment. Oricum, Beckham nu atrage public doar la astfel de acţiuni, ci şi la meciurile de fotbal. Astfel, cei de la New York Red Bulls au anunţat că au vândut nu mai puţin de 60.000 de bilete pentru jocul cu LA Galaxy, acesta urmând să fie singurul joc din acest sezon în care Beckham va putea fi văzut pe "Giants Stadium".

După ce i-a învăţat pe micuţi cum se loveşte corect balonul, Beckham şi-a făcut loc cu greu printre fanii veniţi să-l admire şi să-i ceară un autograf

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite