Becali s-a săturat de "ruşini" în grupele Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei a prezentat ieri ultimii fotbalişti achiziţionaţi pentru a îmbunătăţi jocul echipei din Ghencea Roş-albaştrii speră să depăşească în premieră faza grupelor cu

Patronul Stelei a prezentat ieri ultimii fotbalişti achiziţionaţi pentru a îmbunătăţi jocul echipei din Ghencea

Roş-albaştrii speră să depăşească în premieră faza grupelor cu ajutorul jucătorilor Semedo şi Ogăraru, aduşi pe ultima sută de metri.

Gigi Becali i-a prezentat ieri, la palatul său din centrul Bucureştiului pe ultimii jucători aduşi de Steaua în această vară. Fundaşul George Ogăraru, mijlocaşii Andrei Ionescu şi portughezul Semedo şi atacantul bolivian Pedriel sunt jucătorii pe care Becali se bazează pentru a-şi împlini visul, calificarea în "optimile" Ligii Camionilor.

"Cu Ogăraru am făcut şi afacere, l-am dat pe trei milioane de euro şi l-am luat înapoi gratis. L-am luat şi pe Semedo, care era febleţea mea de mult timp", a declarat Gigi Becali, care a ţinut să-l îmbrăţişeze pe portughez ca să arate că nu e rasist.

S-a sfătuit cu Rădoi pentru transferuri

Şeful din Ghencea a recunoscut umilinţa îndurată la meciurile precedente din grupele Ligii: "Nu vreau să se mai repete meciurile cu Real Madrid şi Lyon, când îmi era ruşine, mă făcusem mic. Era foarte dezonorant. Nu sunt sigur de calificare mai departe, dar eu cred că vom trece de grupe".

Finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit că, înainte de a-i aduce pe Ogăraru şi Semedo, a întrebat jucătorii şi mai ales pe finul său, Mirel Rădoi: "Am întrebat echipa de Ogăraru, că el se dădea aşa mai intelectual când era la noi, dar băieţii au zis că nu au nicio problemă. Şi de Semedo la fel, l-am întrebat pe Mirel Rădoi şi când a auzit de el a zis: <> ".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite