Becali a demarat negocierile pentru cumpararea lui FC Arges

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a purtat, ieri, o prima runda de discutii pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al Clubului FC Arges. Desi initial a dorit sa cumpere Universitatea Cluj, latifundiarul a

Gigi Becali a purtat, ieri, o prima runda de discutii pentru cumpararea pachetului majoritar de actiuni al Clubului FC Arges.
Desi initial a dorit sa cumpere Universitatea Cluj, latifundiarul a declarat ca s-a orientat, mai nou, spre FC Arges. Becali a explicat ca ar putea renunta la achizitionarea "sepcilor rosii", pentru a prelua gruparea din Trivale. "Nu este nimic sigur deocamdata, urmeaza sa discutam, sa negociem. La Cluj trebuia sa cumpar actiuni, dupa care sa dau alti bani pentru bugetul echipei. La FC Arges dau un milion de euro pe pachetul majoritar de actiuni, bani care intra in conturile societatii, astfel ca reprezinta practic o investitie. Normal ca este mai avantajoasa oferta celor de la FC Arges", a declarat latifundiarul din Pipera. Becali s-a intalnit, ieri la ora 16, cu primarul pitestean Tudor Pendiuc si cu presedintele lui FC Arges, Viorel Ilinca, pentru o prima runda de negocieri. Gigi Becali are planuri mari si la Steaua, unde in primavara va demara lucrarile pentru inlocuirea gazonului. Astfel, ros-albastrii vor juca returul campionatului pe stadionul din Cotroceni sau pe arena din complexul Lia Manoliu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite