"Becali ne destabilizează"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Dică nu a mai suportat acuzele finanţatorului, a răbufnit şi, printre altele, a spus că, dacă nu mai este dorit, va pleca de la echipă. Nici Pleşan nu a rămas mai prejos.

Nicolae Dică nu a mai suportat acuzele finanţatorului, a răbufnit şi, printre altele, a spus că, dacă nu mai este

dorit, va pleca de la echipă. Nici Pleşan nu a rămas mai prejos. Latifundiarul a replicat că nu se ceartă cu angajaţii.

Pentru prima oară de când a preluat echipa în 2002, Gigi Becali este contrat puternic de jucători. Nicolae Dică a fost cel mai vehement, l-a acuzat pe patron că destabilizează echipa şi a avertizat că, dacă nu mai este dorit în Ghencea, va părăsi Steaua în vară.

Regimul dictatorial impus de Gigi Becali la Steaua este din ce în ce mai şubred. După performanţele obţinute în primii ani, decăderea din acest sezon este accentuată şi de reacţia jucătorilor, care s-au săturat de toanele şi criticile patronului. Scoaterea din echipă a jucătorilor Dorin Goian, Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă a fost picătura care a umplut paharul.

Golgheterul Stelei în ultimii trei ani, Nicolae Dică, a răbufnit spunând că nu este normal să fie mereu criticat la înfrângerile echipei, iar la victorii să fie lăudaţi alţii. "De când am venit la Steaua, mă aştept să se dea vina pe mine la înfrângeri. Cred că destabilizează echipa prin spusele sale, pentru că noi avem nevoie de o atmosferă bună", a spus fotbalistul care a ameninţat că va părăsi Ghencea: "Nu este adevărat că m-am rugat de Victor şi Giovani Becali să plec de la Steaua.

Totuşi, dacă nu mai sunt dorit, nu mai pot să stau aici", a spus Dică. Mihăiţă Pleşan, despre care Becali a spus că nu este pregătit suficient, l-a contrat şi el pe patron: "Din câte ştiu eu, avem un preparator fizic la echipă, care mi-a spus că sunt pregătit fizic".


Becali: "Nu mă cert cu angajaţii"


Finanţatorul Stelei s-a dovedit destul de reţinut în faţa rebeliunii jucătorilor. "Foarte bine că a avut curaj să răspundă, eu nu am de ce să mă supăr pe el. Este un jucător orgolios şi este normal să fie supărat. Dică este omul în care Steaua îşi pune toate speranţele! Însă el este angajatul meu şi eu nu mă cert niciodată cu angajaţii", a precizat latifundiarul din Pipera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite