Becali, din nou "la cuţite" cu Dragomir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

de parlament, Mitică a fost luat la ţintă de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care vrea să-l înlăture de la conducerea Ligii. "M-am certat cu Mitică. Oricând aş vrea ca Mitică să fie

de parlament, Mitică a fost luat la ţintă de finanţatorul Stelei, Gigi Becali, care vrea să-l înlăture de la conducerea Ligii. "M-am certat cu Mitică. Oricând aş vrea ca Mitică să fie înlăturat de la conducerea LPF. Nu mai vreau lupul la stână. L-am susţinut tot timpul, datorită mie mai e preşedinte la Ligă, dar de azi înainte dacă o să pot, deşi nu cred că pot chiar acum, o să încerc să-l dau afară. Nu se mai poate, e averea mea acolo. Eu nu-l mai susţin", a avertizat Becali. Dumitru Dragomir însă nu este impresionat deloc de ameninţările latifundiarului din Pipera: "A spus că pleacă din ţară dacă iese Băsescu preşedinte şi n-a plecat. I-a cerut demisia lui Tăriceanu, nu şi-a dat-o. Mă doare-n pălărie de ce spune Gigi Becali. La câte prostii a spus, ce mai contează una în plus?".

Alianţă cu Nicolae Badea
Pentru a putea contracara legea lui Mitică, Gigi Becali s-a aliat cu Nicolae Badea, preşedintele lui Dinamo. "Când Nicolae Badea mi-a citit acest proiect, nu-mi venea să cred. Era un articol care modifica ordonanţa din decembrie şi care ne obliga să facem contracte de muncă jucătorilor şi să plătim 70 la sută impozite. Acest proiect a fost iniţiat de Comisia pentru Sport, de la PRM. Dacă nu eram eu şi cu Nicoale Badea şi nu acţionam la nişte parlamentari, se vota. Aşa, s-a respins. Dar, oricum, o atacam la Curtea Constituţională", a precizat Becali.

"Mitică face colectivizare"
Gigi Becali l-a acuzat pe Dumitru Dragomir de practici comuniste. "El vrea să ia drepturile cluburilor aşa cum a fost luat pământul la colectivizare. Este o mentalitate comunistă, chipurile, să ajute cluburile sărace. Dar el nu ştie că lucrurile s-au schimbat, că acum majoritatea cluburilor au patroni care nu vor banii lui Becali. Ce vrea Mitică este neconstituţional, omoară competiţia. Steaua este o societate comercială şi nu are dreptul nimeni să se amestece", a precizat latifundiarul din Pipera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite